2777
2789
عنوان

از سر شب مامانم مغزمو خورده😐😐😐

123 بازدید | 8 پست

چون دختر عمویه شوهرم تغییر جنسیت داده حالا مطمئنم نیستم تغییر داده باشه از ادم مطمئنی نشنیدم ولی کلا حالت گردنش دستاش پسرونه بود صداش پسرونه بود

تیپ کاملا پسرونه هم زده بود با اسم پسر صداش میزدن سینه هم اصلا نداشت

گفتن که فلانی تغییر جنسیت داده ولی میدونم زیر۲۰سالشه🤔 نمیدونم واقعا عمل کرده

یا هنوز نه

مامانم شنید از اون موقع میگه‌نگرانتم نکنه ژنتیکه نکنه بچت تر نس بشه😐😐

از شناختی ازش دارم الان تو دلش دعا میکنه من تو عقد جدابشم نکنه ژنتیک باشه بچم اینطوری بشه😕😕😕

ولی واقعا من دیدمش حس خوبیم بهش دادشتم خیلی قیافه جذاب و معصومی داشت دست خودش که نیست بنده خدا

💍♥️

جهان سوم🥲

تقصیر خودمونم نیست

ولی تغییر باید از یجایی شروع بشه

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

جهان سوم🥲تقصیر خودمونم نیستولی تغییر باید از یجایی شروع بشه

بعددختره یه ادم بزرگیه پدرمادر هردوپزشک هردو معروف و محبوب هستن پشت پدرش داشت زنجیر میزد خودشون لابد باهاش کنار اومدن مامان من شده کاسه داغ تراز اش

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعددختره یه ادم بزرگیه پدرمادر هردوپزشک هردو معروف و محبوب هستن پشت پدرش داشت زنجیر میزد خودشون لابد ...

عزیزم بیچاره ها که دست خودشون نیست یه مشکله که حل میشه و قابل درست شدنه

همین

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

خواهرزاده ی زندایی م تغییر جنسیت داده زندایی م هیچی به ما نگفتهدایی م گفتچقدر واسه خانواده هاشونم سخ ...

خب میدونی بعدا ازدواجشون سخته باید با یکی مثل خودشون ازدواج کنن بنظر من اخه میگن دیگه بچه دار نمیشن

تو جامعه خودمون هنوز قابل قبول نیست

💍♥️

خب میدونی بعدا ازدواجشون سخته باید با یکی مثل خودشون ازدواج کنن بنظر من اخه میگن دیگه بچه دار نمیشنت ...

اره دختر بود

رفت رحم و سینه ش رو کامل درآورد

الان هورمون تراپی کرده ریش هم درآورده

میره پیش پدرش کار میکنه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

اره دختر بودرفت رحم و سینه ش رو کامل درآوردالان هورمون تراپی کرده ریش هم درآوردهمیره پیش پدرش کار می ...

ولی براشون ناراحت میشم همیشه کلی چشم دنبالشونه با کلی ادم باید سرکله بزنن سخته🥲

💍♥️

ولی براشون ناراحت میشم همیشه کلی چشم دنبالشونه با کلی ادم باید سرکله بزنن سخته🥲

فک کن مامانش گروه گروه فامیل رو دعوت کرد

که با این رو به رو بشن

قبح ش تو فامیل بریزه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP