یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگه تربت امام حسین دارین آب کنید ی خورده بدین بخوره و ب بدنش بزنید اگه ندارین مهر امام حسین آب کنید بزنید ب سرش و بدنش و آیه الکرسی بخونید و فوت کنید بهش
از دکتر بپرسید چ غذایی بهش بدین
من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
ممنونم عزیزمچشممکلی نذر کردیم براشالان بستریهدستگاه خاصی بهش وصل نیست ولی داره دارو میگیرهانقدر براش ...
عزمزمه کاملا حالت را درک میکنم مامان منم سه چهارسال پیش داشت می رفت برا دندانش دکتر آسپرین قطع کرد بعدم فراموش کرد بخوره متاسفانه سکته مغزی کرد بینایی و کل سمت چپش درگیر شد صورت دست و پا بینایی هم میدان دید چپ را از دست داد حتما پیگیر باشید به محض مرخص شدن هم فیزیوتراپی خوب ببرید منم کارم تو اون مدت فقط گریه بود ولی شکر خدا توان دست و پا برگشت صورتش خوب شد بینایی بهتر شد ولی کامل نشد خدا رو هزار مرتبه شکر که توان دست و پای مادرم برگشت انشاالله پدر شما هم به زودی خوب میشه فقط دوران طلایی را از دست ندید