2777
2789
چآق بدی نیستم ولی خودم اذیتم.اگه بتونم ۵۵تا۶۰ بشم خوبه

اره واقعا لاغری ی چیز دیگه س

من با اینکه چاقی رو دوسدارم ولی اندام دو سال پیشم خیلی دخترونه و ظریف تر بود الان خیلی پر شدم

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

اره واقعا لاغری ی چیز دیگه سمن با اینکه چاقی رو دوسدارم ولی اندام دو سال پیشم خیلی دخترونه و ظریف تر ...

باتوجه به قدت فک کنم الان خوب باشی نهایت ۵کیلو کمتر بشب معرکه میشی.

من اضافه وزن دارم 

لاغری خیلی خوبه خیلی 

❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باتوجه به قدت فک کنم الان خوب باشی نهایت ۵کیلو کمتر بشب معرکه میشی.من اضافه وزن دارم لاغری خیلی خوبه ...

اره قبلا لباس میپوشیدم خوب نمیشد الان پر شدم خیلی خوبه 

رژیم بگیر

اره واقعا ادم وقتی لاغره احساس سبکی میکنه

مشکل چیه؟شوهرت مشکلش چیه؟

بعد ۲۰ سال زندگی تو ساختمان مادرشوهر بزور با هزارتا بدبختی تونستم از اونجا دربیام تا مستقل بشیم ،فککن چقد باید ی مرد تحت تاثیر حرف مادرش باشه ک ۲۰سال اول زندگیه مشترکش تو محدودیت دخالت اذیت اون بگذره ،علاقم ب شوهرم باعث حماقتم شد الانم بچه م ۱۳ سالشه ولی هنوز اختیار زندگیمو ندارم مادرش پارانوئید عقده ای که از خیانت بی توجهی شوهرش وحشی شده اونو ب ذهنش پسرش تزریق کرده طوری تربیتش کرده ک زندگیه متاهلی زن بچه براش بی ارزش ولی منم مث قبل حس علاقه ب شوهرم ندارم حتی تو موقه ای ک دعوا نیس من توزندگیم آرامش ندارم حاضرم ب امام حسین این ماه قسم بخورم ک اکثر روزها شوهرم خونشه فقط تعین تکلیف میکنه ازش میپرسه ساده ترین مکالمه و روابط زناشوییمون چطوره  بااینکه من خودمو با تمام شرایط زندگی وقف دادم دوری خانوادم دست تنها بزرگ کردن بچشم ،واینکه شوهرم دقیقن جای پدرشو واسه مامانش پر کرده ،اگه بخام بگم باید چندین صفحه بنویسم اما خدا میدونه ک من ن ب ننه ش فکرمیکنم ن ب روابطشان کاری دارم اما شوهرمو نسب بمن دلسردمیکنه کاش درحکم دعا کنی خدا مامانشو از نفس بندازه لالش کنه یا از چشم شوهرم بندازه ب امام حسین خستم کرده سر هیچ دلیلی فقط عقده خودشو خالی میکنه و طوری شوهرمو بارآورده ک جایگاه یک شوهر را داره تا پسر این در حد ی حرف نیس اعمال رفتار شوهرم اینه طوریکه فقط دنبال رسیدگی ب عواطف و خاسته نیاز اونه زندگیشو در این میبینه ی لقمه نون بده آخرش شبم بیاد خونش

بعد ۲۰ سال زندگی تو ساختمان مادرشوهر بزور با هزارتا بدبختی تونستم از اونجا دربیام تا مستقل بشیم ،فکک ...

عزیزم میفهمم خیلی شرایط سختیه🥲

بیست سال واقعا زیاده خیلی صبور بودی که تونستی تا الان تحمل کنی ولی اشکال نداره دیگه الان بچه داری

ی دعای زبونبندی چیزی واسه شوهرت بگیر ی دعاییم بگیر مادرشوهرت کم دخالت کنه دیگه چاره چیه

یه بغل محکم

یخ در بهشت

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بیا بغلم🫂

میییسی مهربون🫂💙

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.