2777
2789
عنوان

بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 23 پست
الحمد لله رب العالمین. بله.چند لحظه قبل هم یه تصویر دردناکی از غزه مظلوم دیدم گریه کروم. دو رکعت نما ...

🙏🙏💌

هر که خطایی ازم دید میتونه پنالتی بگیره.‌✌️🙂https://abzarek.ir/service-p/msg/2243230

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب حال داری

خیلی هم حال نیست .... توفیق باید باشه .... گاهی برخی گناهان آدم رو سنگین میکنه برای نماز و مسجد و .... باید اصلاح کرد

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

خیلی هم حال نیست .... توفیق باید باشه .... گاهی برخی گناهان آدم رو سنگین میکنه برای نماز و مسجد و .. ...

خوبه ولی نمیدونم چرا هیچ وقت نشده نماز بخونم ب ی هفته بکشه خیلی تلاش میکنم بخونم ولی نمیشه منم ولش کردم

خوبه ولی نمیدونم چرا هیچ وقت نشده نماز بخونم ب ی هفته بکشه خیلی تلاش میکنم بخونم ولی نمیشه منم ولش ک ...

چرا نمیشه. کلش روزی ۲۵دقیقه وقت می‌بره.

کلی در اینستا و ... میچرخی واس نماز نیم ساعت وقت نزاشتن چه توجیهی داره؟

تنبلی رو لزار کنار، اعمال روزمره رو بازنگری کن و اگر گناه یا کار غیر شرع هست ترک کن که برات سلب توفیق نشه. کلمه صلاة حدود ۷۰ بار در قرآن اومده و کلی روایت....

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

میخونم خب ۲ روز بعد ولش میکنم

سهل انگاری نکن خب. 

اینستا و نی نی سایت رو ول کن دو روز بعد