2777
2789
عنوان

بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 23 پست
الحمد لله رب العالمین. بله.چند لحظه قبل هم یه تصویر دردناکی از غزه مظلوم دیدم گریه کروم. دو رکعت نما ...

🙏🙏💌

هر که خطایی ازم دید میتونه پنالتی بگیره.‌✌️🙂https://abzarek.ir/service-p/msg/2243230

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب حال داری

خیلی هم حال نیست .... توفیق باید باشه .... گاهی برخی گناهان آدم رو سنگین میکنه برای نماز و مسجد و .... باید اصلاح کرد

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

خیلی هم حال نیست .... توفیق باید باشه .... گاهی برخی گناهان آدم رو سنگین میکنه برای نماز و مسجد و .. ...

خوبه ولی نمیدونم چرا هیچ وقت نشده نماز بخونم ب ی هفته بکشه خیلی تلاش میکنم بخونم ولی نمیشه منم ولش کردم

خوبه ولی نمیدونم چرا هیچ وقت نشده نماز بخونم ب ی هفته بکشه خیلی تلاش میکنم بخونم ولی نمیشه منم ولش ک ...

چرا نمیشه. کلش روزی ۲۵دقیقه وقت می‌بره.

کلی در اینستا و ... میچرخی واس نماز نیم ساعت وقت نزاشتن چه توجیهی داره؟

تنبلی رو لزار کنار، اعمال روزمره رو بازنگری کن و اگر گناه یا کار غیر شرع هست ترک کن که برات سلب توفیق نشه. کلمه صلاة حدود ۷۰ بار در قرآن اومده و کلی روایت....

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

میخونم خب ۲ روز بعد ولش میکنم

سهل انگاری نکن خب. 

اینستا و نی نی سایت رو ول کن دو روز بعد