2777
2789

فردا از چ ساعتیه؟

و اینکه خیلی شلوغ میشه با بچه نمیشه رفت؟ جا پارک پیدا میشه 

مثلا ساعت ۳ برم اونجا ۴ونیم بیام قبل اینکه زیاد شلوغ بشه خوبه؟ ماشین سخت پارک میشه ؟ماشینارو‌ نگه می‌دارن نگا میکنن؟

برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین‌ ممنونم🥲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دندی

آره خیلی شلوغ میشه ولی امسال رو بخاطر شرایط نمی‌دونم 

همه کوچه های اطراف میشن پارکینگ .فقط ممکنه جا پیدا نکنید ماشین تا حسینیه فاصله داشته باشه.تو دسته بچه هم میارن یه مسیر چهار پنج ساعته رو پیاده میری مسیر طولانی نیست حرکت کنده .میتونی برا بچه کالسکه بیاری .ولی خسته هم شدی وسط دسته بیرون میای. حدودا ساعت سه شروع میشه

مگر اینکه یجای اطراف شهر باشه ماشینتون

ای باوا من رو پارکینگ حساب باز کرده بودم اینجوری ک میگی باس کل کوچه هارو بگردم تا جا پارک پیدا کنم 

آره خیلی شلوغ میشه ولی امسال رو بخاطر شرایط نمی‌دونم همه کوچه های اطراف میشن پارکینگ .فقط ممکنه جا پ ...

نمیشه ساعت ۳ بیام ۴ برم؟ آخه میگن نمیشه ماشین رو از پارکینگ درآورد شلوغه یعنی واقعا نمیشه وسط دسته بیام بیرون سوار ماشین شم برم خونمون

نمیشه ساعت ۳ بیام ۴ برم؟ آخه میگن نمیشه ماشین رو از پارکینگ درآورد شلوغه یعنی واقعا نمیشه وسط دسته ب ...

میشه چرا نمیشه .بستگی به جای پارک ماشینت داره ولی ماشینت رو حوالی امامزاده پارک کن .داخل شهر شلوغ میشه میتونی از کمربندی برگردی دندی

سلام از ساعت ۲ شروع میشه باید ماشینو بزاری بابائیان خیام یا صدرجهان تا بتونی بری مرکز شهر خیابونای م ...

پس میگن پارکینگ گذاشته شهرداری اونا الکی ان؟