2777
2789
عنوان

تجربه‌ تون از استخاره

84 بازدید | 16 پست

چقدر درست درومده 

من تا حالا دو بار سر ی موضوعی استخاره گرفتم هر دو دفعه خیلی خوب درومده. من واقعا امید دارم ک مشکلم حب میشه ب آرزو قلبیم میرسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش درست در اومده خودم استخاره میگیرم نه واسه خودم، دیگران مثلا خونوادم همش ازم میخوان اما بدم میاد. ...

منم سر موضوعات مختلف استخاره گرفتم تا الان  چندین موردش د ست بوده یکی اشتیاه شد 

درست بوده تا حدودی خوبا واقعا خوب بودیه بارم بد بود انجام دادم رفتم سفر ماشینم خراب شد تو جاده😁حالم ...

من برای ی امتحانم ک استادش واقعا سختگیر بود خیلی استرس داشتم هر چقدر استخاره میگرفتم بد در میومد. و واقعا فکر میکردم میوفتم  اما پاس شدم  😐😂

ولی بقیه رو هر چی استخاره گرفتم درست بود

من برای ی امتحانم ک استادش واقعا سختگیر بود خیلی استرس داشتم هر چقدر استخاره میگرفتم بد در میومد. و ...

استخاره زیادمیگن نگیرید،وقتی یدجور موندید تو دوراهی بگیرید 

و میگیری ام باید گوش بدی ن مثل من که توجه نکردم و راه افتادم😶

برای سلامتی ام دعا کنید💔

من استخاره گرفتم برای زبانم اعتراض بزنم نمره اش رو یا نه خیلی خوب اومد ولی نزدم ترسیدم کم شه الان سو ...

من سال اولی بودم ک معدل دوازدهم. تأثیر گذار شد 

رو دو تا درسام اعتراض زدم هر دو ی نمره بهتر شد 

اما خب مطمئن بودم ک بهتر می‌شده نمره هات 

اگه از جوابت مطمئنی بزن 

استخاره زیادمیگن نگیرید،وقتی یدجور موندید تو دوراهی بگیرید و میگیری ام باید گوش بدی ن مثل من که توجه ...

😂😂😂 تو اون مدلی ک نظز میپرسی بعد کاملا مخالف نظرات رفتار میکنی