2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سخت هست مخصوصا اگه ورزشکار نباشی، ولی خب با وجود زمان‌بر بودن اگه بدن منعطف و نرمی داشته باشی میتونی.

بهتر است بخاطر دلیلی درست رنج کشید تا بخاطر دلیلی اشتباه لذت برد.

خلاصه هوش مصنوعی

خیر، ۱۶ سالگی برای شروع ژیمناستیک دیر نیست، اما ممکن است برای رسیدن به سطوح بالای رقابتی در این ورزش، به زمان بیشتری نیاز باشد. در واقع، شروع ژیمناستیک در هر سنی امکان‌پذیر است و مزایای زیادی از جمله بهبود انعطاف‌پذیری، قدرت، تعادل و هماهنگی را به همراه دارد. 

دلایل اینکه ۱۶ سالگی برای شروع ژیمناستیک دیر نیست:

بهبود عمومی بدن:

ژیمناستیک می‌تواند به بهبود آمادگی جسمانی، افزایش انعطاف‌پذیری، قدرت و تعادل کمک کند، و این مزایا برای افراد در هر سنی قابل دسترسی هستند. 

کسب مهارت:

اگرچه ممکن است رسیدن به سطح رقابتی بالا زمان بیشتری ببرد، اما یادگیری مهارت‌های پایه ژیمناستیک در هر سنی امکان‌پذیر است. 

مزایای سلامتی:

ژیمناستیک می‌تواند به بهبود سلامت روانی، کاهش استرس و افزایش اعتماد به نفس کمک کند، که این مزایا نیز برای همه سنین مفید هستند. 

انعطاف‌پذیری:

اگرچه انعطاف‌پذیری با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما هنوز هم می‌توان با تمرینات مناسب، انعطاف‌پذیری را بهبود بخشید و به سطوح خوبی از آن دست یافت. 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سخت هست مخصوصا اگه ورزشکار نباشی، ولی خب با وجود زمان‌بر بودن اگه بدن منعطف و نرمی داشته باشی میتونی ...

نه رزمی کار میکنم ۱۸۰ اینا کامل میتونم بزنم انعطافیمم تا حدودی اوکیه

اصلا

اگه به پشتک و وارو زدن علاقه داری چرا پارکور نهمیری؟ چون تو پارکور خیلی زودتر و حرکات جذاب تری بهت یاد میدن

من خودم ۸ ماهه کار میکنم و رو زمین دو نوع پشتک میتونم بزنم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩