2777
2789

من دو سه سال پیش متوجه شدم همسرم یکی از همکارای خانومشو میرسونده اصلن هم واجب نبوده دختره ی بیست دقیقه ای منتظر می مونده کسی بیاد دنبالش مدیرشون ب شوهرم گفته برسونیدش(یه همکار دیگه آقا هم با همسرم میرفته میومده ماشین نمیورده خودش) اینجا تنها نمونه ی چندماهی میبردنش( نکتش اینجاست شوهر من بعد اون تایم ی تایم کاری دیگه داشته از وقت خودش میزده برای اون) 

بعد اون قضیه من یکم بیشتر حواسم بهش هست

دوسه باری پیش اومد خانومای همسایه از شوهرم کاری خاستن شوهرم چون میدونست حساسم دیگه قبول نکرده بود منم گفتم هیچوقت کمکشون نکن عادت میکنن هی میان سراغ تو

خونواده همسرم ی چندماهی از سال و تو روستان من اوایل زیاد با همسرم میرفتم کمکشون می موندم اونجا حالا دیگه کمتر میرم یا شب نمی مونم 

یجورایی حس کردم هوا برش داشته بوده زیادی رو بهش داده بودم هرچند ازم کمی دلگیره چون مادرشم سنش بالاست ولی دیگه دلم نمیخاد برم یجورایی اوایل با دلم میرفتم

شما تا چه حد راضی این همسرتون با خانوما ارتباط داشته باشن

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان