2777
2789
عنوان

این همه ثواب کجا رفت🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 32 پست

دوست عزیز. اگر درس شما خیلی عالیه که هیچ، اگه معمولیه بدون که گاهی توان درسی بیشتری برای رسیدن به یه رشته لازمه ... بعدم، شما دونه دونه ثوابهات رو‌میشماری، ببخشید ولی برای معامله با خدا کمک میکنی مگه. که رسید ببری برای خدا بگی جبرانش کن برام. خدا هر وقت صلاح بدونه جواب کاری که خالصانه انجام شده میده. نه کاری که براش چرتکه انداخته شده

دوست عزیز. اگر درس شما خیلی عالیه که هیچ، اگه معمولیه بدون که گاهی توان درسی بیشتری برای رسیدن به یه ...

نه راستش امشب دلم گرفت وگرنه اصلا چرتکه نمیندازم 

بعد دیدن نمره هام حالم خرابه

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حکمت این کارا فقط پیش خداست 

تو توکل کن بخدا و کاراتو تمام و کمال بسپار بهش و بهش اعتماد کن اونوقت میبینی معجزشو

احتمالا پزشکی آیندش برات خوب نیس یا یه رشته ای رو قبول میشی که برات بهتره ....همه اینا حکمتش پیش خداست

شاید برت سحر زدن قبل شروع هر کاری ایات سخره بخون حرز امام جواد و دعای باطل سحر از عرفان سهرابی بخر

اینا نیاز به برنامه ریزی داره ولی چشم پیگیرش میشم ❤

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اینا نیاز به برنامه ریزی داره ولی چشم پیگیرش میشم ❤

حتما پیگیر شو ادمی که حس میکنه بدشانسه بختشو بستن و اگر از الان خودتو در زمینه حرز قوی نکنی دوروز دیگه ازدواجت شغلت همه چیت مشکل دار میشه . جامعه بیرون نشناختی هرلحظه یه زن حتی مرد میتونخ از سر دشمنی برات طلسم بزنه ....

حتما پیگیر شو ادمی که حس میکنه بدشانسه بختشو بستن و اگر از الان خودتو در زمینه حرز قوی نکنی دوروز دی ...

بله 

یه خانومی هست منو برا پسرش میخواست و میخواد 

فامیله 

نه من پسرشو میخوام نه خونواده ها میذارن 

منم کلا بیخیالم 

اما از ی ادم مطمئن شنیدم مامانش گفته فلانی مال پسره منه نمیذارم باکسی ازدواج نمیکنه

خیلی هم اهل خرافات و دعا عه خیلیمعروف شده ب خرافاتی محله

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
بله یه خانومی هست منو برا پسرش میخواست و میخواد فامیله نه من پسرشو میخوام نه خونواده ها میذارن منم ک ...

پس حتما دست به کار شو 

نماز بخون 

یه بررسی معنوی پیش اقای سهرابی انجام بده کارش واقعا خوبه پشیمون نمیشی . ایات شصت قاف ازشون بخر کاغذشو بنداز توی یک بطری گلاب و هرروز ازش بخور وقتی نصف شد دوباره گلاب نو بخر رریز روش هیچ وقت نزار تمام بشه . شب ها سوره بقره پخش کن بعد هر نماز ایات سخره و ایت الکرسی و ۴ قل بخون تا ان شاءالله یواش یواش زندگیت سروسامون بگیره ... 

پس حتما دست به کار شو نماز بخون یه بررسی معنوی پیش اقای سهرابی انجام بده کارش واقعا خوبه پشیمون نمیش ...

چشم ممنون حتما 

نماز میخونم گاهی ❤

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

دقیقا منم 

خیلی ادم بد دیدم ک‌به هرچی میخوان رسیدن یکیش داداش خودم ک هرروز ظالم و ظالم تر میشه 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍