2777
2789
عنوان

این همه ثواب کجا رفت🥲

265 بازدید | 32 پست

دوستان واقعا اغرار نیست اما من تا حالا با همه ادمای اطرافم مهربون بودم از کنار کسی بی تفاوت نگذشتم رنج کسی رو نادیده نگرفتم از کنار فقیری بدون دادن پول بهش نگذشتم نمیتونم ی مورچه له کنم هر جا تو خونوادم بار دار یا کسی نیاز ب کمک داشت توی بچه داری و.....  درد دل کردن با ادمای دل شکسته و خوشحال کردنشون. مهربونی زیاد با بچه ها... نماز و دعا 

ولی نمیدونم چرا توزندگیم موفق نمیشم بازم شکر پدر مادرم سالمن و باهم خوشبختن و منم سالمم اما گاهی میگم چرا دارم اینقد عذاب میکشم همش یه چیزی میشه که من نونم پزشکی قبول بشم همه چشما روی منه همه منتظر نتیجه ان 

میگم خدا من کسی رو اینجور تو منگنه نذاشتم 

حالا چرا خودم همش توی منگنه ام 

میبینم ادمایی اطرافم ک ب اهدافشون رسیدن با اینکه ادمای کمک کننده و مهربونی هم نبودن اما من انگار اصلا ثواب نمیکنم انگار دارم گناه میکنم 

حکمتتو شکر 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مورد رو با پول خرج کردن از سن پایینتر .

انواع و اقسام تست زنیها و کتابا و استادا 

و..... میشه قبول شد . 

به قول یه خانم پولخرج کن یکمم تلاش کن  قبولی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

این مورد رو با پول خرج کردن از سن پایینتر .انواع و اقسام تست زنیها و کتابا و استادا و..... میشه قبول ...

پول کرج کردم بیش از 30تومن 

اما اولش خیلی قوی ام اخرش انگار خدا ازم برگشته ول میکنم 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
پول کرج کردم بیش از 30تومن اما اولش خیلی قوی ام اخرش انگار خدا ازم برگشته ول میکنم

۳۰‌میلیون ؟ 

کمه  گلم 

از ششم ابتدایی  خرج میکنن . و تست و استاد و......

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

این مورد رو با پول خرج کردن از سن پایینتر .انواع و اقسام تست زنیها و کتابا و استادا و..... میشه قبول ...

انقد عجیبه که بیشاز ده نفر بهم گفتن پس چته چراذاخذش ول میکنی نکنه خدا ازت برگشته 

اصلا همش اینو میگن چون خیلی قوی جلو رفتم

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
۳۰‌میلیون ؟ کمه گلم از ششم ابتدایی خرج میکنن . و تست و استاد و......

خب من الان بیست سالمه دارم میرم تو 21اونموقع که من ششم بود زیاد کسی دنبال کلاس و اینا نبود خونواده هم ک هیچی🥲کسی راهنماییم نکرد تا دوازدهمم تموم شد تازه فهمیدم چقد از دنیا عقبم

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
انقد عجیبه که بیشاز ده نفر بهم گفتن پس چته چراذاخذش ول میکنی نکنه خدا ازت برگشته اصلا همش اینو میگن ...

به هر حال یه چیزایی با پول    میشه رسید .

به یه چیزایی هم  با  پارتی 

به یه چیزایی هم با تلاش خودت .

انقد عجیبه که بیشاز ده نفر بهم گفتن پس چته چراذاخذش ول میکنی نکنه خدا ازت برگشته اصلا همش اینو میگن ...

ناامیدی صفت شیطانه 

از خودت ناامید نباش صبر کن بهارتوام میرسه 

مهم اینه تو تا جایی که توانته تلاش کنی بقیشو بسپر به خدا

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

خب من الان بیست سالمه دارم میرم تو 21اونموقع که من ششم بود زیاد کسی دنبال کلاس و اینا نبود خونواده ه ...

همین .

‌زمان منم کلاسای خصوصی و استاد و تست و مشاور و....بود . اما پول نداشتم برم .  متاسفانه قبول هم نشدم . 

همین .‌زمان منم کلاسای خصوصی و استاد و تست و مشاور و....بود . اما پول نداشتم برم . متاسفانه قبول هم ...

چند سالتونه میخوای بخونی دوباره؟ 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤