2777
2789
عنوان

داماد خو نداریم آفت جون داریم😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یارو با 3 نفر بهش خیانت کرده معلومم نیست بیتشر از این بوده باسه کتک زده فحاشی کرده به خواهرتون کلی توهین کرده

دقیقا چیشو دوست داره؟

به خواهرتون بگید بجای گریه و زاری پاشه بره ازش شکایت کنه

بخاطر همبن فحاشی دهنش سرویسه تازه فقط همین1 مورده

همسر یه تتوارتیستم

از زنای بی دست و پا خوشم نمیاد واقعا

چرا اجازه میدید کسی همچین کاری کنه باهاتون😐عصابم خورد شد از دست خواهرت

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

یارو با 3 نفر بهش خیانت کرده معلومم نیست بیتشر از این بوده باسه کتک زده فحاشی کرده به خواهرتون کلی ت ...

بخدا دقیقا همین حرفارو بهش میزنم 

دیشب خواهرم بیهوش شد فشارش ۱۸ بود ضربان قلبش بالا بود بخاطر این پسره بی ارزش عوضی داشت میمرد 

این چی بود خدا گذاشت تو زندگی‌ما مگه آدم قحطی بود😪

ببین عزیز مردها ی عادتی دارند وقتی زیاد پیگیرشون بشیم مارو پس میزنن ب خاهرت بگو ی بار جلو شوهرش محکم وایسته اون خودشو جم می‌کنه 

هم زده خاهرتو هم فوش هم خیانت باور کن این مرد زندگی نمیشه براش ولی وقتی میاد داماد تون معذرت خواهی ی بار دوبار خواهرت نره خونش تا دومادتون چیکار میکنه

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بخدا دقیقا همین حرفارو بهش میزنم دیشب خواهرم بیهوش شد فشارش ۱۸ بود ضربان قلبش بالا بود بخاطر این پسر ...

خیلی حس بدیه به خدا وابستگی

خواهرتون رو ببرید پیش تراپیست از همین الان تا زودتر از شر وابستگیش راحت بشه

همسر یه تتوارتیستم