2777
2789
عنوان

اعتقاد دارما ولی چرا نمیرم هیأت

199 بازدید | 17 پست

خیلی تنبلم حالشو ندارم حتی نمازامم تقولقِ

هیچیم درست پیش نمیره حتی دینم یروز عاشقمو یروز فارق

قرآن نمیخونم تابحال نشده کل قرآن رو خونده باشم 

ولی گاهی اوقات تفسیر گوش میدم خیلی دوست دارم 

اما چرا همیشگی نیست 

چیکار کنم خسته شدم از این وضعیتم 

کو ؟!  کجاست !؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هه منم

الان دلم تو هیئت جا مونده

دلم میخواد برم دسته ولی حوصله ندارم

کلا 

این ۱۲ روز رو من به شدت تاثیر منفی گذاشته 

اصلا انرژی ندارم از جام بلند بشم 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

منم هیئت نمیرم تو خونه عزاداری میکنم ولی هر سال یه هفته مونده که سال تموم شه کل قرآن رو تو اون یه هف ...

وای خیلی عالیه افرین انشالله همیشه همینطوری بمونی 🥹

کو ؟!  کجاست !؟

بیرون رفتن دوست دارم

کاش یه ذره مثل تو بودم😂

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

هه منمالان دلم تو هیئت جا موندهدلم میخواد برم دسته ولی حوصله ندارمکلا این ۱۲ روز رو من به شدت تاثیر ...

ان شاالله تو هیئت دعاگوتون هستم

معلم جان،تاپیک نزن سر جدت...کاربرای فهیم نی نی سایت میان توهین میکنن

ان شاالله تو هیئت دعاگوتون هستم

مرسیی عزیزمممممم🥹❤️

یه شب برو خودش بقیه شبا میکشتت سمتش . خیلی خوبه سبک میشی گریه کنی .من خودم از خدا دور باشم دلم تو روضه نمیشکنه اشکم سرازیر نمیشه چند روزی که نمازامو درست بخونم دلم صاف میشه حس میکنم به خدا خیلی نزدیک شدم ... تو روضه اشکام صورتمو خیس میکنه . همین الان که اینو نوشتی یعنی امام حسین دوست داره و داره دعوتت میکنه . وگرنه حتی به مغزت خطور نمیکرد