2777
2789
عنوان

بچگی چقدر پول دادم که احضار کنم🤣

130 بازدید | 8 پست

حدودا نه سالم بود با دختر عمم یه شب زد ب سرمون مثلا احضار کنیم 

یه نفرو پیدا کردیم از این دع ا نویس های اینستاگرام 

بعد یادمه اون موقع که پفک میخریدیم پونصد تومن من نزدیک دویست هزار تومن دادم بهش که بهم بگه چیکارکنم🤣

بهم گفت نمیدونم ساعت سه شب چندتا شمع بچین بعد وسطش یه کاسه اب بذار یه اینه هم بذار ته اتاق دونفریم بشینید این دعاها رو بخونید به اینه نگاه کنید میبینیدش

هیچی دیگه ماعم خودمونو زدیم بخ خواب ساعت سه شب یواشکی رفتیم انجام دادیم🤣🤣چیزی ندیدیم ولی خیلی حال داد🤣هیجان بتحالی بود از ترس میلرزیدیم تا صبحم بیدار موندیم🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سالت بود و خودسر تو اینستا به دعا نویس پول دادی داستانت راسته از نطر خودت ؟

حالا نمیخوای باور کنی نکن

شما نه سالگی پول او جیبی نداشتی؟ 

پول تو جیبیم بود

مریضم ببام خاطره طمز دروغ سر هم کنم؟ 

داشتم ولی اینستا و اینا خیر و ساعت سه شبم ت خونه بودم

خوشبحالتون فکرکردم من طویله بودم

منم خونه بودم تو اتاق خواب اینکاروکردیم 

دختر عمم 7 سال ازم بزرگتره اون اینسنا داشت

بعدشم مگه میدونی من چندسالمه نه سالگیم چه سالی بوده حالا

خوشبحالتون فکرکردم من طویله بودممنم خونه بودم تو اتاق خواب اینکاروکردیم دختر عمم 7 سال ازم بزرگتره ا ...

تو طویله نبودی زیادی ساده بودی و به دختر عمه ات اعتماد داشتی حالا اگه طرف به جای دعا نویس قلابی یه خلافکار یا .. بود میخواستی چیکار کنی بالاخره  و ناراحت نشی تو بچه بودی ولی دختر عمه ات دیگه بزرگ بوده و کمی بچگانه رفتار کرده

بچه نه ساله قطعا بازیگوشه منم فبلم ترسناک میدیم گول خوردم وگرنه الان اصلا باور ندارم

اگر همه بچه‌های نه ساله این کار میکردن حرف شما قبول بود ولی ببین چند درصد بچه ها این کار کردن و شما جزو چند در صد بودین شاید یک در میلیون . 

البته اگر آدم توی جوونی یه مشت دیوونه بازی در نیاره توی پیری چیزی برای تعریف کردن و خندیدن نداره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .