2777
2789
عنوان

آقایون و خانما بیایید لطفااااا

84 بازدید | 16 پست

من یک خواستگار سنتی داشتم از طریق بزرگترا با همدیگه آشنا شدیم. و پیروز برای اولین بار دیدن همدیگه یک کافه رسمی قرار رسمی گذاشتیم. حرف زدیم با هم معیارامون به هم می‌خورد خانواده هامون در یک سطح بودن. بعد از حرفاش دروومد بهم گفت تا اینجا نظرت چیه دوس داری این ارتباط ادامه پیدا کنه؟ منم گفتم فعلا هیچ نظری ندارم. و همین سوال خودشو از خودش پرسیدم و اونم گفت هیچ نظری ندارم. بعد ک رفتش خونه خانوادش هرچقدر اصرارش کردن ک نظرت چیه چیزی بهشون نگفت، فقط گفت زیبایی دختره برام قابل هضم نیست گفت چهره دختره انگار عملیه مگه میشه یه دختر انقد خوشگل باشه اصلا باورم نمیشه به دختر به این خوشگلی سرراهم قرار گرفته اینا ب خانوادش گفت. و از خانوادش درخواست شماره منو کرد خانواده هم گفتنش ک ممکن نیس و نمیشه..... الان سوال من اینه ک اگ ازم خوشش نیومد چرا تو صحبتاش ازم پرسید نظرم چیه راجب ادامه ؟؟ اگه خوشش اومد خب چرا خودش گفت فعلا نظری نداره؟؟ چرا نظر مثبتشو به خانوادش اعلام نکرد برای خواستگاری رسمی ؟؟ فقط همون حرف ها رو راجب چهرم ب خانوادش گفت و گفت چند روزی باید فکر کنم..... من الان نمی‌دونم این آقا ازم خوشش اومده یا نه... حس میکنم نکنه پسره غیرجدی و خل و چل باشه بذار همین اول قبل از اینکه اونا نظری بدن خودم ردش کنم بره. از طرفی میگم شاید کیس مناسبی باشه و نگرانم لگد بزنم به بخت خودم ( بازم میترسم اگه صبر کنم و رد نکنم اونا پیام بدن و رد کنن منو)

خودت خیلی تند رفتی اونم خواسته کم نیاره

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

شایدمیگه تو قبولش نکنی

یا حس میکنه خوشگلی تو براش بعدا دردسر بشه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نگو صبر کن معلوم میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

تو از کجا متوجه شدی اون پسر تو خونه چی گفته ؟ 

یعنی خونواده اش حرفای اون پسر رو به شما گفتن؟

اگر اینطوره از کجا می‌دونی واقعیت رو شنیدی و چهارتا نذاشتن روش ! 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

شایدمیگه تو قبولش نکنییا حس میکنه خوشگلی تو براش بعدا دردسر بشه

مثلا چه دردسری بابا ؟؟ 

اون شاید خوشگل ندیده باشه وگرنه بخدا من اونقدام خوشگل نیستم که این بخاد اینجوری کنه 

میشه گفت چهره قشنگی دارم و بخودمم میرسم 

اره متاسفانه خیلی قد و مغرور بودم حالا اومدم بگم انعطاف بخرج دادم اجازه دادم به واسطه که ایدیمو در ا ...

بزار شماره ات و داشته باشه 

اگر مورد خوبی 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

تو از کجا متوجه شدی اون پسر تو خونه چی گفته ؟ یعنی خونواده اش حرفای اون پسر رو به شما گفتن؟اگر اینطو ...

خواهر پسره حرف ها رو به واسطه گفته اونم ب من گفته اتفاقا هردو آدمای مطمئنین و شناخت دارم می‌دونم چیزی اشتباه نگفتنه

مثلا چه دردسری بابا ؟؟ اون شاید خوشگل ندیده باشه وگرنه بخدا من اونقدام خوشگل نیستم که این بخاد اینجو ...

یه خاستگار داشتم اومد منو دید گفته بود من زن خوشگل نمیخوام میترسم از چنگم درش بیارن یا میترسم تنها بمونه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

خواهر پسره حرف ها رو به واسطه گفته اونم ب من گفته اتفاقا هردو آدمای مطمئنین و شناخت دارم می‌دونم چیز ...

خواهر نیستم !

بنده آقا هستم 

پس با این وجود این پسر تو قرار حضوری چشم از روی صورت تو بر نداشته بود که اینجوری محو تماشا شده بود حرفاش رسید به گوش تو!؟ 

در کل این چیزا مهم نیست

چیزی که مهمه اینه که خودت رو درگیر این مسئله نکنی

اگر خواستن بیان جلو مشخص میشه

چیزای خیلی مهم ترین هستش که بخوای بهشون فکر کنی 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خواهر نیستم !بنده آقا هستم پس با این وجود این پسر تو قرار حضوری چشم از روی صورت تو بر نداشته بود که ...

بله میشناسمتون می‌دونم پسر هستید 

شما رو خواهر خطاب نکردم 

گفتم خواهرِ پسره حرفا رو گفته ب واسطه و اونم گفته ب من..

اتفاقا زیاد نگام نمی‌کرد تازه من حس کردم چقد بی تفاوته به ظاهر و چهرم 😅😅

بله میشناسمتون می‌دونم پسر هستید شما رو خواهر خطاب نکردم گفتم خواهرِ پسره حرفا رو گفته ب واسطه و اون ...

خوب این به عقیده من میشه تناقض!!! 

کسی که میگه همچین دختر خوشگلی چجوری سر راه من قرار گرفته 

یعنی مجذوب چهره تو شده 

کسی که مجذوب یک چهره بشه نمیتونه بهش نگاه نکنه 

حتی جلوی خودش رو هم بگیره باز هم نمیتونه! 

خوب این به عقیده من میشه تناقض!!! کسی که میگه همچین دختر خوشگلی چجوری سر راه من قرار گرفته یعنی مجذو ...

آقا خو نگاه کرده من که نگفتم چشاشو بسته بود 

الان بحث من اینه که چرا گفته باید فک کنم خوشش آمده یا نیومده؟؟