2777
2789
عنوان

تهوع و دلدرد پس از خوردن شیر

41 بازدید | 2 پست

من یکم معدم حساسه  صبح که ساعت ۱۱ بیدار شدم . دیشب که شام خوردم دیگه تا ظهر هیچی نخوردم ۱۱ بابام شیر جوشیده که تازه تازه از گاو گرفته بود گفت بیا بخور من با یدونه قند خوردم و گرفتم دوباره خابیدم کلا ترش کرده بودم برای ناهار حالت تهوع گرفتم با گلاب به روتون اسهال تا الان... اصلا سابقه نداشته همیشه شیر ناشتا میخوردم چیزیم نمیشد  یه امروز گرفتم بعد شیر خوردن خابیدم یعنی مال اونه؟؟از قضا سه روز یبار خون میبینم ولی وقتی نوار بهداشتی میزارم خالی میمونه بر میدارم بعد سه روز دوباره پره بعد نزدیک ۳ ماهه پریود نشدم کلا ۲ بار تو عمرم پریود شدم ۱۷ سالمه

جواب آزمایشمم تیروئید کم کار بوده با عفونت و دفع پروتئین 

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘+✧──────✧+∘ ★彡 ̊・゚✧★✧゚・ ̊彡★ ⋆。 ̊ ☁︎ ̊。⋆。 ̊☽ ̊。⋆ ✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧ ⋆。°✩+ ̊.⋆☽⋆ ̊+✩°。⋆ ̊+· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。 ̊★ ̊+· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。 ̊✩。⋆。∘+✧──────✧+

شیر غیرپاستوریزه بوده یعنی؟ یعنی مستقیم گرفتید آوردید خونه؟ چون معمولا شیرهای غیرپاستوریزه یه سری باکتری هایی دارن که به بدن ما ناسازگاره ممکنه بخاطر همین گوارشت بهم ریخته
دفع پروتئین هم که گفتی باید حتما بری متخصص گوارش.

یکی دو بار دیگه شیر های مختلف رو امتحان کن اگه مثل بازم اینجوری شدی بالا اوردی یعنی به لاکتوز حساسیت داری

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان