2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم 😐🤒🤦🏼‍♀️

164 بازدید | 27 پست

مامانمو اجیهام میگن برو بهش مسیج بده (میگم مادرم من فردا روزی اگه رفت به زنعمو گفتش بد میشه ها زنعمو بگه دخترت پیم داده ب پسرم میگه بهش میگی دوستش داشتم چیه مگه😐😂🤦🏼‍♀️ )چیکار کنم موندم دوستان ت تاپیک قبلی توضیح دادم داستان رو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نده به هیچ عنوان پسرا جنبه ندارن بخدا حتی قبولم کنه تو زندگی سرکوفت میزنه همش که تو اول تکست دادی

اون قبلا مسیج داده دوبار ولی من هر دو بار رو هم گند زدم بهش 

من نمی‌دونم داستان چیه حال نداشتم برم تاپیک هاتو بخونم.

ولی اگر تو احساس می‌کنی که کار درستی نیست انجامش نده کاری به فامیل و این چیزا ندارم .و نمی‌دونم هم چند سالته یا پسرعموت چند سالشه و چیا تو ذهنشه

من خودم باشم انجام نمیدم ولی اگه دوستش داشته باشم سعی میکنم از راه درست برم و اینم کد نظر داشته باشم که ممکنه این موضوع نشه یا دست رد به سینه زده بشه .

مامانت عجیبه من اگه بودم مامانم سرمو تقدیم می‌کرد و..

نه راحته در واقع پسر عموم قبلا دوبار بهم مسیج داده من هر دوبار رو هم گند زدم بهش سر یه داستانی برای همین مامانم میگه اگه ازش خوشت میاد ولش نکن 

اون قبلا مسیج داده دوبار ولی من هر دو بار رو هم گند زدم بهش

خوب مرض داری بخوای خودت پیام بدی؟!؟!

اگر این بار پسرعمو پیام داد گند نزن که بخوای عر و‌عور راه بندازی .یا تو اینو‌میخوای یا نمی‌خوای؟

بعدشم نیتت دوستیه که بهتره نباشه .مثل یه فامیل دوست باشی بهتره

میگه اخرش میمونی رو دستم با این اخلاق سگت 🤒😂

هرکسی یه بختی داره یه سری ها هستن که گند اخلاق نیستن ولی اونام بقول مادر شما مونده روی دست ننه باباشون.

نمی‌دونم یعنی چی که میمونی روی دستم خوب شوهر نکنی چی‌میشه

من نمی‌دونم داستان چیه حال نداشتم برم تاپیک هاتو بخونم.ولی اگر تو احساس می‌کنی که کار درستی نیست انج ...

بچه نیستم 24سالمه طرفم 28سالشه 

ایشون قبلاً مسیج داده ولی من خراب کردم الان برای همین مامانم میگه برو حالشو بپرس یه حالو احوال ساده....میگه خودش پیگیرت میشه

هرکسی یه بختی داره یه سری ها هستن که گند اخلاق نیستن ولی اونام بقول مادر شما مونده روی دست ننه باباش ...

عزیزم من دنبال شوهر نیستم قربونت برم یه مثل بود

بعدشم میخوام باهاش آشنا بشم درست ازش خوشم میاد ....ت دیدگاه من زندگی مشترک حقیقتا باید به روح بندع باشه باید تایم بزاری برای شناخت طرفت 

بچه نیستم 24سالمه طرفم 28سالشه ایشون قبلاً مسیج داده ولی من خراب کردم الان برای همین مامانم میگه برو ...

خوب این حال و احوال ساده رو میتونی بپرسی در حد دخترعمو وپسرعمو‌.این درسته هم شأن شما حفظ میشه ولی خواهشاً دیگه کند نزن