2777
2789
عنوان

پزشکی تعهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی منو نصیحت کندهم تجربیممدرست سمپاد بود؟

نه گلم من نمونه دولتی بودم

هنوز به جایی نرسیدم بخوام نصیحت کنم😂

اما من خودم دهم اولش رو خیلی سفت و سخت شروع کردم ولی آخرش شل شدم تابستون دهم ب یازدهم هم کم و بیش میخوندم ولی شما بیشتر بخون یازدهم فووول تشریحی میخوندم تست خیلی کم میزدم(اشتباه کردم) ولی خب نمره های یازدهمم عالی شد شما در کنار تشریحی حتما تستی هم بخون 

سال دوازدهم رو دیگه از مرداد ماه شروع کردم به خوندن کنکوری مشاور نداشتم اصلا تا دی ماه خیلی خوب پیش رفتم باز دی ماه شل کردم و از اسفند دیگه بکوب خوندم تا کنکور اردیبهشت 

تشریحی هم فقط واسه مدرسه خوب میخوندم

حتمازیست و زمین: ۵۰فیزیک: ۴۰ریاضی و شیمی: ۲۵

برای زیست چیکار کردی عزیزم؟ 

شیمی نقظه ضعفته یا سر جلسه خراب کردی؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نه گلم من نمونه دولتی بودمهنوز به جایی نرسیدم بخوام نصیحت کنم😂اما من خودم دهم اولش رو خیلی سفت و سخ ...

مشاور بگیرم؟ 

منم نمونه دولتیم ولی همش با سمپاد مقایسه میکنممم🥲🤌🏻

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

برای زیست چیکار کردی عزیزم؟ شیمی نقظه ضعفته یا سر جلسه خراب کردی؟

زیست استاد داشتم که جزوه ها و نکاتی که میگفت رو میخوندم واقعا خیلی تاثیر گذار بود تا هفته آخر مارو میکشوند کلاس 😂

به زیست خیلی علاقه داشتم.. شاید بگم خیلی تست نمیزدم براش اما متن کتاب رو چند بار میخوندم که حفظ بشم

زیست استاد داشتم که جزوه ها و نکاتی که میگفت رو میخوندم واقعا خیلی تاثیر گذار بود تا هفته آخر مارو م ...

کتاب تست ت چی بود؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

مشاور بگیرم؟ منم نمونه دولتیم ولی همش با سمپاد مقایسه میکنممم🥲🤌🏻

از سال دهم نه ولی سال آخر اگه دیدی نمیتونی خودت برنامه ریزی کنی اره حتما بگیر

مشاور فقط برای اینکه ناظر باشه ببینه کجاها کم کاری میکنی و... خوبه

ما شهرمون سمپاد دخترانه نداره اما پسرانه داره سطح بچه ها یکیه چه نمونه چه سمپاد دبیر ها هم یکی هستن 

منم سال دهم رو این چیزا گیر بودم ولی وقتی بیای دوازدهم دیگه مدرسه مهم نیست فقظ تلاش خودت مهمه همه چی بستگی به خودت داره من افرادی رو دیدم از مدرسه دولتی دندون تهران اوردن یکیش اقوام خودم