شارمین_ مدیر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 684 عنوان پزشکی تعهدی | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 46 پست میدونم هنوز رتبه ها نیومده و هیچی مشخص نیستاما با این تراز و نمرات چی میارم بنظرتون، پزشکی تعهدی میشههه؟؟؟تراز کنکور اردیبهشت ۸۳۰۰ریاضی: ۲۰فیزیک: ۱۹/۵دینی: ۱۹عربی: ۱۹زیست: ۱۸/۷۵ادبیات : ۱۸/۲۵هویت: ۱۸/۲۵شیمی: ۱۸زبان: ۱۷/۲۵سلامت: ۱۷/۲۵ 1404/04/12 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 684 برای زیست چیکار کردی عزیزم؟ شیمی نقظه ضعفته یا سر جلسه خراب کردی؟ شیمی از اولش مسائل خوب نبودم کلا نقطه ضعفمه
گیلیلیلیلیلیلی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3103 دوستان واسه پزشکی روزانه با سهمیه منطقه ۲ باید تراز کل تا چه رنجی باشه؟
لعبتlobat عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 5544 اگر صلاح میدونی خب اعتراض بزن آره ببینم چی میشه..اما مرددم کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله
شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 684 دوستان واسه پزشکی روزانه با سهمیه منطقه ۲ باید تراز کل تا چه رنجی باشه؟ کف قبولی روزانه ۹۲۰۰ یا ۹۳۰۰اما تعهدی کف قبولی ۸۷۰۰ فک کنم باز بستگی به استان داره
شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 684 اسی سهمیه منطقه چند داری؟مشاور داری؟ منطقه ۲نه مشاور ندارم
گیلیلیلیلیلیلی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3103 کف قبولی روزانه ۹۲۰۰ یا ۹۳۰۰اما تعهدی کف قبولی ۸۷۰۰ فک کنم باز بستگی به استان داره پارسال همکلاسی دخترم با۹۲۰۰رفت پزشکی تعهدی جندی شاپور
شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 684 پارسال همکلاسی دخترم با۹۲۰۰رفت پزشکی تعهدی جندی شاپور واقعا انتخاب رشته به شانس بستگی داره🤧
لیدی_چد عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 335 خیلی تراز و نمراتت خوبههمین الانم دولتی قبول میشی تیپ ۲تیر بالاتر بزنی تیپ ۱ میاری
شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 684 خیلی تراز و نمراتت خوبههمین الانم دولتی قبول میشی تیپ ۲تیر بالاتر بزنی تیپ ۱ میاری یا خدا چقد خوشحال شدم😍❤️
85sokut عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 414 لطفا اگ میشه اینم بگین با اینا پیراپزشکی روزانه چیزی میشه آورد؟تراز ۵۷۰۰ کنکور و نمرات منطقه ۳ امدینی ۱۹.۷۵ریاضی ۱۹.۵فارسی ۱۹.۵شیمی ۱۹.۲۵فیزیک ۱۹سلامت ۱۹عربی ۱۸زیست ۱۷.۵هویت ۱۷.۲۵زبان ۱۶
شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 684 لطفا اگ میشه اینم بگین با اینا پیراپزشکی روزانه چیزی میشه آورد؟تراز ۵۷۰۰ کنکور و نمرات منطقه ۳ امدین ... سلام عزیزمبر حسب ۱۴۰۳تراز حدودی معدل ۹۰۰۰ میشه با تراز ۵۷۰۰ کنکور تراز کل شما میشه ۷۷۰۰ که رتبه تو سهمیه تقریبا ۱۷۰۰۰ میشه که فک کنم فوریت های پزشکی و بهداشت مدارس و بهداشت محیط و پرستاری آزاد بیارید
لیدی_چد عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 335 لطفا اگ میشه اینم بگین با اینا پیراپزشکی روزانه چیزی میشه آورد؟تراز ۵۷۰۰ کنکور و نمرات منطقه ۳ امدین ... شما که نمراتت تراز خوبی میده حیفه بخدا برا تیر بخونید ترازتون حداقل بالای ۷هزار بشه بتونید پزشکی تیپ ۳ بیارید یا دست کم تعهدی بزنید
85sokut عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 414 شما که نمراتت تراز خوبی میده حیفه بخدا برا تیر بخونید ترازتون حداقل بالای ۷هزار بشه بتونید پزشکی تیپ ... میدونی من اصن امسال تستی کار نکردم فقط نهایی الانم دیگ نمیخونم یعنی راستش نمیدونم چی بخونم از کجا شروع کنم خیل حالم بده🥲حالا بنظرت امسال پیرا مثلا پرستاری روزانه میده با تراز ۵۷۰۰کنکور ؟
85sokut عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 414 سلام عزیزمبر حسب ۱۴۰۳تراز حدودی معدل ۹۰۰۰ میشه با تراز ۵۷۰۰ کنکور تراز کل شما میشه ۷۷۰۰ که رتبه تو س ... آها مرسی عزیزممیشه ی سوال بپرسممن میخوام پشت بمونم مثلا اگ امسال این نمرات ۹۰۰۰ بده سال دیگه حدودا چقد کاهش تراز دارم؟ بیشتر از ۳۰۰ /۴۰۰ تا؟؟(چون قصد ترمیم ندارم میگم اگ زیاد کاهش تراز نداره بمونم یه رشته خوب بیارم)