2777
2789
عنوان

خرید واسه نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 41 پست
مثلا كفش واسه نوزاد تا يك سالگي بچه ها كفش دوست ندارن

اره بابا کفش زوده

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنگوئن تر? مگه الان پنگوئن شدی?

الان نه اونموقع رو میگم 😂

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
خریداتون را بزارین واسه بعد عید... الان الکی گرون کردن..... خود فروشگاههای سیسمونی لیست دارن فقط بای ...

اره واقعا الان همه چی دوبرابر

اها اخه میخوام کم کم بگیرم یدفعه فشار میاد به ادم 

خب بامامانت مشورت کن اخه اونابزرگترن بهترمیدونن که چیابگیری،

چنددست لباس نوزادی ی سرهمی،پوشک،شیشه شیر،ی پتونوزادی

اگه میتونی ی دارومحلی هم بگیر

ماخودمون واسه بعدزایمان چندتادارومیگیریم استفاده میکنیم

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net

ماههای اول چون بچه ها رشدشون سریعه از هر لباس سه چهار دست بگیر چون زود به زودم کثیف میشن. تشک تعویض دو تا بگیر. یکی برا تو ساکش یکی تو خونه. خشک کن کارترز شش هفت تا بخر. سودو کرم بخر هم به صرفه ست هم عالیه. حتما لباسا رو بادی بخر زیر دکمه دار.حتما هم یقه هاش رو دقت کن فرشته ای یا دکمه دار باشه. جوراب. تب سنج حتما جنس خوب بخر خیلی مهمه. کالسکه اگر اهل بیرون رفتن نیستی نخر اگرم خریدی عصایی بخر. کریر هم خیلی کم استفاده میشه. صندلی ماشین جزو واجباته و همچنین صندلی غذا. 

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
ماههای اول چون بچه ها رشدشون سریعه از هر لباس سه چهار دست بگیر چون زود به زودم کثیف میشن. تشک تعویض ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

بنظرم تا سبکی بگیر. من هر چی ابجیم بهم گفت گوش ندادم، افتاد واسه دو ماه اخر که واقعا سخت بود. الان حتی دو قدم هم نمیتونم بردارم. شرایط بدنی ادما فرق میکنه،تو نمیدونی تو ماه ۹ واقعا توانایی گشتن تو بازار رو داری یا نه. البته من خودمم سخت سلیقم هر چیزی رو نمیپسندم‌بخاطر همین خیلی طول کشید خریدام.تازه بیشترش رو از نت گرفتم چون نمیتونستم برم خرید

خب بامامانت مشورت کن اخه اونابزرگترن بهترمیدونن که چیابگیری، چنددست لباس نوزادی ی سرهمی،پوشک،شیشه ش ...

مامانم بیچاره از این چیزای جدید مارک ها سر در نمیاره اونموقع یه کهنه بود یه لباس ساده 😃

پیش بند بگیر ست لباساش چون شیر بالا میارن بچه ها. شیشه شیر یه دونه کوچولو بخر چون اگر خودت شیر داشته باشی دیگه بعدش اصلا استفاده نمیشه. تشک تعویض یکبار مصرف هم بخر. دستمال مرطوب هم بخر. ناخون گیر کوچولو. 

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
مرسی عزیزم از راهنماییت

خواهش میکنم. فعلا همینا رو یادم بود که خیلی استفاده میشن

بنظرم تا سبکی بگیر. من هر چی ابجیم بهم گفت گوش ندادم، افتاد واسه دو ماه اخر که واقعا سخت بود. الان ح ...

اره منم میگم ادم الان تا سبک باید خرید کنه تازه من الان هم دکتر گفته زیادی راه نرو چه برسه به نه ماه ک ادم حوصله خودشم نداره از کدوم سایت خریدی ؟

خواهش میکنم. فعلا همینا رو یادم بود که خیلی استفاده میشن

اره واقعا خیلی خوب بود

یعنی وقت میکنم یدفعه همه رو بگیرم میگم اونموقع ینگین تر میشم سخت نیست

منکه بارداری اولم بود تا روز اخر همه کارایه اتاق پسرمم خودم انجام دادم

راحت بودم زیادم وزن اضافه نکردم الان فقط 2 کیلو با قبل بارداریم فرق دارم که اونم تا عید اب بشه میشم همون خود سابقم