2777
2789
عنوان

خرید واسه نی نی

304 بازدید | 41 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید که از کی شروع به خرید کنم اول چیا بگیرم چه مارکی بگیرم من اصلاااا بلد نیستم 😣

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

منم هنوز هیچی نگرفتم اولش گفتم خانوادم ولی همسرم اجازه نداد گفت خانوادت توشرایطی نیستن ک ازشون انتظاری داشته باشیم بخاطرهمین بایدخودم.بگیرم ولی نمیدونم چیا لازمه مستاجرم هستم.خونمم یه خوابه نمیتونم زیادشلوغش کنم

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنسیت نی نی معلوم شده? من نمیدونم چیا بگیری ولی تا جنسیت قطعی نشده نگیر

اره پسر

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

جنسیتش معلوم شدبروبگیرعزیزم،انشالابسلامتی بیادبغلت...

مارسم داریم هفت ماهگی سیسمونی بگیریم میگن جلوتریابعدهفت ماه دیگه شگون نداره..البته من زایمانم فک کنم مهرسال اینده باشه

سایت ناکامــــان   | Nakaman. net
جنسیتش معلوم شدبروبگیرعزیزم،انشالابسلامتی بیادبغلت... مارسم داریم هفت ماهگی سیسمونی بگیریم میگن جلو ...

اها اخه میخوام کم کم بگیرم یدفعه فشار میاد به ادم 

عزيزم خيلي چيزا واقعا بيخوده نگير

نه چیزای اصلا میگیرم

خیلی زوده من از ماه هفت شروع کردم هر روز میرفتم نگاشون میکردم که کی بشه بیاد و ازشون استفاده کنم برا ...

یعنی وقت میکنم یدفعه همه رو بگیرم میگم اونموقع ینگین تر میشم سخت نیست