2777
2789
عنوان

یعنی میشه تاپیک بزنم بگم معجزه شد

114 بازدید | 12 پست

وقتی پارسال تو کنکور شکست خوردم از مصاحبه رد شدم انقدر حالم بد بود رفتیم مشهد به امام رضا گفتم قسم میدمت یه راهی جلوی پام بزار من از این حال دربیام یک ماه بعدش تصمیم گرفتم برای چهارمین بار کنکور بدم تازه که شروع کرده بودم خواب دیدم توی همون رشته ای که دوست دارم فرهنگیان قبول شدم انقدر خوابه واقعی بود که همش میترسیدم نکنه خواب باشم نکنه بیدار بشم از دستم بره وقتی بیدار شدم خیلی ناراحت بودم چون عین واقعیت بود خوابم حالا که امسال بازم دعوت شدم ولی امیدی ندارم مگه خدا معجزه کنه قبول شم 

امروز روز عزیزیه دعا کن 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

قدرت خدا و توانایی خودت رو دست کم نگیر ایشالا که میشه و بهش معجزه نمیگن جواب تلاشت میگن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان