آرد برنج به تنهایی نریز یه مقدار آرد گندم هم ترکیب کن
اول آرد رو الک کن و خوب تفت بده که رنگش عوض بشه
یعنی تیره نشه ها
یه جوری از خامی در بیاد
بعدش روغنو کم کم اضافه کن به آرد و هم بزن که حالت خمیری بشه خمیری که شد یه مقدار کره هم دوست داشتی بریز نرم میکنه
بعدش به ازای هر نصف لیوان آرد یک لیوان شیر بریز
هر یک لیوان شیر هم ۵ قاشق سرپر شکر
مخلوط کن بزار روگاز تا شکر حل بشه حل که شد قل زد بهش هل و گلاب و زعفران رو اضافه کن
شربت که آماده شد
کم کم به آرد اضافه کن و هم بزن که گولم نشه
همینطور کم کم اضافه کن و هم بزن تا حلوا جمع بشه
من چون آرد برنج داره دمی میزارم دم بکشه یه مقدار