2777
2789
عنوان

گوشیمو دادم به یه خانومه زنگ زد

243 بازدید | 12 پست

بهش شک کردم کاش نداده بودم اخه زنگ زد یه چهل ثانیه بعد گفت صدا نمیاد بعد زنگ زد شمارهه اشغال بود بعدش میگفت شارژ ندارم اما بعد گفت شارژم کم بود با گوشی خودش زنگ زد

نمیدونم من شکاکم یا چی ولی میتونه با یه زنگ کاری کنه هک کنه یا چیزی؟ 

دیگ به کسی نمیدم

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه انشاالله که اتفاقی نمی افته، شاید بعد اون مخاطبش خودش زنگ زده بهش. من یه بار چند سال پیش مجبور شدم از گوشی یه خانمه زنگ بزنم وای چقدرررر درخواست اینکه بخوای به کسی بگی گوشیت را بده یه زنگ بزنم بده، خدا برای کسی نخواد. اونروز مجبور شدم چون گوشی و کیفم دست خواهرم بود شلوغ هم شده بود ما همو گم کرده بودیم.

اسی من یبار رفته بودم بازار یع دختری بهم گفت میشه گوشیتو بدی یه زنگ بزنم 

منم گوشیمو دادم زنگ شو زد اخرشم تشکر کرد 

منم اومدم خونه یه شماره ای بهم زنگ زد جواب دادم دیدم یه پسریه همش بهم میگف گوشیو بده دوست دخترم منم گفتم اقاچی میگی دوست دخترت کیه 

گف نیم ساعت پیش دوست دخترم با همین خط بهم زنگ زد😐

پشت سرهم زنگ میزد هرچی بهش گفتم بابا ولم کن دختره اومد بهم گف گوشیتو بده زنگ بزنم منم دادم، اخرشم بلاکش کردم دیوونه رو😐😐

اسی من یبار رفته بودم بازار یع دختری بهم گفت میشه گوشیتو بدی یه زنگ بزنم منم گوشیمو دادم زنگ شو زد ا ...

نه من یه خانومه بود چادری رو40و50سال

از رفتاراش مشکوک شدم

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور...