2777
2789

واسه کنکور

ک خسته نمیشیدن وسطش و جا نمیزدین

من خیلی خیلی پتانسیل دارم واسه کنکور خیلی درسم خوبه درصدای بالا کلا کتابام ای کیو و تستاشو راحت میزنم ازمونامم عالی میزدم

ولی وسطش درسو دل میکردم

یا نثلا دوهفته میخوندم ۲ هفته خسته میشدم نمیخوندم

من تنها عاملی ک باعث شد الان تو رشته دلخواهم قبول نشم همین عدم پیوستگی بود

چیکار کنم میخوام امسالم بمونم ۲۱ سالمه واسم فرقی نداره ک چن سالم باشه یا چن ساله پشتم باید برسم ب اون چیزی ک میخوام حتی اگ بد باشه

یا درامدش انچنانی نباشه

شما چجوری پیوستگیتونو حفظ میکردین لطفا از استراحت و باشگاه رفتن وسطش هم بگید ممنون عزیزای دلم

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

دیگه الان که پزشکی آوردن کاری نداره پارسال رتبه های ۱۵ هزارم پزشکی آورده بودن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

دیگه الان که پزشکی آوردن کاری نداره پارسال رتبه های ۱۵ هزارم پزشکی آورده بودن

اصلا چنین چیزی نیست

اون حتما سهیمه داشته

یا تعهدی رفته و استانش استان محرومی بود 

الکی ک نیست واسه روزانه باید زیر ۳هزار باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک جا نخون .

منظورم اینه وسطش استراحت کن و به خودت فشار نیار مثلاً ۱۱ ساعت که درس میخونم وسطش چندین بار استراحت داشته باش .

بیشتر هم روی یک درس تمرکز نداشته باش 

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم 🥲💔

اصلا چنین چیزی نیستاون حتما سهیمه داشتهیا تعهدی رفته و استانش استان محرومی بود الکی ک نیست واسه روزا ...

والا فامیل ماهم ۵ هزار بود گفت روزانه آوردم دانشگاه شهرکرد

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

امسال 16 هزار 600 پزشم میخوان یعنی حدودا تا 4 و 500 هر منطقه

بله تعهدی

ولی من رتبه اینم نمیارم

کلا میخوام بدونم چجور ی خوندن ک تونستن اینقد رتبه خوب بیارن زیر ۱۰۰۰

بله تعهدیولی من رتبه اینم نمیارمکلا میخوام بدونم چجور ی خوندن ک تونستن اینقد رتبه خوب بیارن زیر ۱۰۰۰

خب باید ی جوری متعهد بشی ب درس و هدفت

سعی کن ی روز انقدددد سنگین نخونی ک خسته بشی فرداش ول کنی کم کم ساعت مطالعتو ببر بالا و هر روزیم خسته شدی بخونی حتی نیم ساعتم شده بخون و الکی بشین تو اتاق پا کتاب تا بگی من ک نشستم اینجا پس میخونم