2777
2789

اموزش خصوصی ازاد میخام برم میناکاری ۵۰ ساعت بدون مدرک ولی گفتن که همه چی رو یاد میدن 

فنی و حرفه ای ۵۱۵ ساعت با مدرک 

من تا حالا فنی و حرفه ای نرفتم کلاس 

به نظر شما کدوم بهتره شرکت کنم ؟ 

میتونی جدا خودت بری امتحان بدی برا مدرکهرکدوم هزینش کمتره برو

از لحاظ مالی مشکلی ندارم فقط مدرک فنی و حرفه ای خیلی معتبره میخام بدونم مثل بیرونه اموزشش با سطحی؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از لحاظ مالی مشکلی ندارم فقط مدرک فنی و حرفه ای خیلی معتبره میخام بدونم مثل بیرونه اموزشش با سطحی؟

اتفاقا اونجا فکر کنم بهتره یا در یه حده 

سوال کن از کسایی که هردو رفتن

مگه چارت آموزش فرق داره؟ همونه دیگه

هر کدوم استادش بهتر باشه ، تجربه شخصی خودم از کلاسهای فرهنگسرا و بعدش خصوصی این بود که محلی که تقریبا دولتی محسوب میشه استاد با شکم درد و حتی بعضی مطالب رو احتمالا عمدی یا از بی تجربجی اشتباه یاد داده بود 🤦 ( کلاس مینا کاری نبود ) بعد که بصورت خصوصی رفتم دیدم یک ساعت اینجا با کل زمانی که فرهنگسرا تلف کردم مفیدتر بوده 

فنی حرفه ای رو اطلاع ندارم ولی میتونید از طریق همون بررسی استاد و سابقه کار و خروجی کار شاگردهاش تصمیم بگیرین

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چطور بود ؟ الان کار میکنید؟

نه الان کار نمیکنم برای سرگرمی رفتم

خوبه اگه حرفه ای یاد بگیری یکمی سخته اوایلش ولی به مرور دستت راه میافته

نمیدونم کدوم شهری ولی اگه میخوای مینا کاری بری رنگتو از اصفهان سفارش بده کیفیت رنگاش خیلی خوبه رنگ بد بزنی هر چقدر کارت خوب باشه جلوه نداره 

باید خلاقیت سلیقه به خرج بدی