2821
2789
عنوان

من از جا ماندن و نرسیدن میترسم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 10738 بازدید | 504 پست

یا سید الشهدا🖤

آیت الله سید مجتبی خامنه ای🌹صالح بعد صالح🌹 شهید آیت الله حسینی خامنه ای: بدانیم تسبیحات بر تسلیحات پیروز است؛ این قاعده الهی است💚 یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی بفرستیم🌱 وحدتمون رو حفظ کنیم💚 به یاری خدا با اتحاد میتونیم جلوی هر دشمنی بایستیم💚 هر کس بخواد بین ملت ایران تفرقه بندازه یکی از افراد دشمنه.🌹 دوستان مجموعه امام مهدی شناسی رو از کانال ayna_sahebona110 در ایتا برداشتم اگه خواستین جهت مطالعه بیشتر بهش مراجعه کنین💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قدر يك دشت علی مانده به روی دستم

کـارِ یک تکّه عبـا نیست تـو را جمـع کنـد【😭】

السَّلامُ عَلَيكَ یَا عَلِيُّ بنُ الحُسَينِ 🖤

آیت الله سید مجتبی خامنه ای🌹صالح بعد صالح🌹 شهید آیت الله حسینی خامنه ای: بدانیم تسبیحات بر تسلیحات پیروز است؛ این قاعده الهی است💚 یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی بفرستیم🌱 وحدتمون رو حفظ کنیم💚 به یاری خدا با اتحاد میتونیم جلوی هر دشمنی بایستیم💚 هر کس بخواد بین ملت ایران تفرقه بندازه یکی از افراد دشمنه.🌹 دوستان مجموعه امام مهدی شناسی رو از کانال ayna_sahebona110 در ایتا برداشتم اگه خواستین جهت مطالعه بیشتر بهش مراجعه کنین💚

🔳 آجرک الله یا مولای یا صاحب الزمان

▪️ این شب‌ها با صاحب عزای اصلی همراه بشیم و برای فرج امام زمان دعا کنیم

یا عالی بحق علی عجل لولیک الفرج

🖤اللهم عجل لولیک الفرج🖤

#امام_زمان‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

امام حسین دلم بد جوری شکست 🥺🥺🥺🥺

بدجوری 

امام حسین نذار به ته خط برسم نجاتم بده امام حسین داره دوسال میشه خستم از درد کشیدن امام حسین خوبم کن🥺

اگه کتاب خیلی قشنگ می شناسید معرفی کنید ❤️اگه سریال های قشنگی مثل هری پاتر می شناسید معرفی کنید 🙏🌱یادگرفتم پس تغییر کردم 🌱

سلام دوستان.نیت چله یاسین به نیت حضرت زهرا برای حل شدن مشکل بزرگ دارم. کمک کنید ۴۰ نفر به نیت من هد ...

سلام عزیزم اگر تکمیلدنشده من هم یکی میخونم

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸