2777
2789

بزرگسالی رو میگم سه شنبه شب به قدرییی حالم بد بود به خودکشی فکر میکردم برای بار اول🙃

صبح ساعت ۴خوابیدم

۷بیدار شدم برم سرکار دیروز

رسیدم به محل کار به قدرییی حالم بد بود که یه گرمای عجیبی بدنمو گرفته بود 

شدید حالت تهوع داشتم

ماشینم نداشتم برگردم

آبم نیاورده بودم🙃

رفتم از نزدیک ترین داروخانه یه قرص خریدم

تو داروخانه استفاده کردم

دیدم نه اوکی نشد اومدم محل کارم یه دونه دیگه خوردم

شکم دردم شروع شد هی دستشویییی

دست و صورتمو با آب سرد شستم 

دوباره شروع کردم به ادامه دادن روز سختی بود

12ساعت بکوب سر پا باشم

حالم به حدی بود قسم دادم به امام رضا که کمکم کنه سرپا بشم چون روز مهمی بود

معجزه وار یه نفر اومد در مورد مشکل من صحبت کردم و یه رازهایی گفت که از وقتی شنیدم خدارو شکر کردم که نشد

خدایا شکرت♥️

بزرگسالی عجیبه چون وسط غم هات باید پاشی ادامه بدید

جوری که انگار چیزی نشده

به حکمت خدا اعتقاد داشته باش گاها یه چیزایی نمیشه تو ناراحت میشی ولی بعد میفهمی چه حکمتی بودددد

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

دمت گرم دختر قوی🫂❤️

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قسمتی از بزرگسالی اونجاست که میفهمی زندگی منتظرت نمیمونه.

بعد هر شکست باید خودت تیکه‌هات رو از زمین جمع کنی و با زخمهات ادامه بدی، تو مسیر که حرکت کنی کم کم دوباره ترمیم میشی!

زندگی با هر اتفاقی در جریانه پس تو هم باید ادامه بدی.

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

‏شاید وحشتناک ترین قسمت بزرگسالی اونجاست که مدام هم سن و سالانت رو می‌بینی که انگار روند زندگیشون رو ×2 عه ، تو رابطه جدی، تو پیشرفت شغلی و تحصیلی و تو همه چیز؛ از خودت می‌پرسی پس من چی؟ نوبت من کی میشه؟ و جواب قطعی برای هیچ کدوم از سوالات نداری، انگار کل زندگیت مدت هاست رو پازِ.

‏زندگی بزرگسالی خیلی بی انصافیه. بهت فرصت نمیده غمگین باشی و بخوای چند روز گریه و سوگواری کنی چون باید بری کار کنی پول در بیاری، درس بخونی و سعی کنی حرفه ای رفتار کنی در حالی که داری از درون فنا میری.

بزرگسالی یعنی؛

من حالم بده ولی کلاسامو ‌حاضرم، 

من حالم بده ولی غذامو به زور می‌خورم، 

من حالم بده‌ ولی باشگاهمو می‌رم‌، 

من حالم بده ولی به زور کارامو انجام می‌دم، من حالم بده ولی دوروبرمو مرتب می‌کنم. 

من حالم بده ولی به حال بد ‌اجازه ی اینو نمی‌دم جلوی جریان زندگیمو بگیره.