2777
2789

سلام

بچم ۱۴ ماهشا هر شب هر ۲ساعت بیدار میشه

۸۰ درصد مواقع گرسنه س شیر میخواد

گاهی فقط میگه شیشه دستم باشه بمکم حتی خالی ام باشه

رفلاکس آلرژی خفیف داشت خوب شد دارو نکسیوم میخورد قطع کرد دکترش

تا ۹ ماهگی شیر پپتی میخورد داشت خواب شبش هوب میشد یعنی یک باز بیدار میشد تا اینکه دکتر تو ۹ ماهگی شیرش سیمیلاک کامفورت کرد بعد اون خوابش بهم ریخت ولی وزنش خوب کرد

خوابش از گرسنگی نیست میدونم

حالا چیکار کنم

چ دکتری ببرم

مشکلش چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو بچه منم اینطوری بودند یه دوره چندماهه خوابشون یهو عوض میشد

مثلا دخترم یهو شروع کرد ساعت 4 تا 4 نیم صبح بیدار میشد دیگه نمیخوابید تا 5 ماه همین بود تا عوض شد روالش

منم اخریها پا به پاش گریه میکردم از خستگی

تو اتاق خوابش اتاقی ک میخوابونیش، 4 دیوارش رو آیة الکرسی بنویس بزن دیوار... اگر راحت نخوابید،بهت قول میدم...

چون بچه خودمم همین مشکل رو داشت و اصلا خواب عمیق نذاشت و همش تو خواب ناله و گریه و بیدار میشد و هرکار میکردم اروم نمیشد 3سال اینطور بود و همیشه تا طلوع آفتاب یا اذان صبح وضعم این بود تا اینکه این کار رو یه شخصی بهم گفت و انجام دادم و بعد 3 سال راحت خوابید

تو اتاق خوابش اتاقی ک میخوابونیش، 4 دیوارش رو آیة الکرسی بنویس بزن دیوار... اگر راحت نخوابید،بهت قول ...

تو اتاق نمیخوابونم حال کنار خودم میخوابه چون خیلی غلت میخوره رو تخت نمیتونه بخوابه و هر ۲ساعت بیدار میشه

بخدا دیگه چیزی ازم نمونده روانی شدم

هیچ مشکلی نداره فقط عادت کرده به شیر خوردن ومکیدن چون بهش ارامش میده باید شیر شبش رو قطع کنی بیدار ش ...

وای شیر ندادم چند باری انقدر گریه کرد حرصی شد تا ۲ ساعت گریه کیکرد شیرم میدادم پرت میکرد تا اینکه کارتن گذاشتم کم کم کوتا اومد

قبل خواب یه چیز سیر کننده بهش بده معده بچه ها کوچیکه نیاز به ۵ تا ۶ وعده غذایی و بعدش شیر دارن

میدم اصلا تاثیر نداره میدونم مشکلش گرسنگی غذایی قبل خواب نیست