دخترم امسال کنکور داد ۶۹۰۰ شد یه. تراز داغون و معدل ۱۶ ونیم نهایی درصورتی که یازدهم. شد ۱۹ یه مشاور پولکی براش. گرفتم فقط فقط آزمون ازشون میگرفت و ار دوهفته یکبار پشیبانش برنامه میداد نه بهش،میگف چرا افت کردی دلیلش چیه فقط هی برنامه تا دخترم دیدم تو ازمونا هی داره افت میکنه فقط ۳۰ میلیون دادم به. این مشاور. .اینم بگم که من خودم سرپرست هستم شغل درستی هم ندارم. یه خونه با نور خیلی کم گرفتم شهر .که دخترم نزدیک مدرسه اش باشه ولی خب دیگه الان مدرسه اش تموم شده تصمیم گرفته پشت کنکور بمونه ولی سفت وسخت بخونه یه مشاور خوب پیدا کردم .البته روستامون خونه دارم و گفتم اکه بشه اول مهر برم روستا هم بزدگه خونه هم روشنه بهتر درس میخونه ولی خانوادم میگن بمون شهر.اینجا زن تنهایی همسایه هات هم خوب نیستن.ولی خب پولی ندارم خونه بهتر بگیرم که مثلا حیاط داشته باشه.بمونم با یه خونه کوچیک بهتره یا برم روستا اونحا حواس پرتیش بیشتر نیس؟
بذار بره دانشگاه بنظرم پشت کنکور بمونه چی بشه هی مواخذه میکنید بچه رو خودتم میگی سرپرستی پدر بالاسرش نیست بالاخره اینا رو بچه اثر میذاره
من باشم واقعا میفرستم دانشگاه هزینه دانشگاشو تمرکز میکنم در بیارم بدم بتش روستام نمیرم الکی برید ببخشید دهن دوتاتون صاف میشه ایرانیما اروپا نیستیم که گلم سخت نگیرید به خودتون رتبه اش خوب شده والله
اگه میخواد پشت کنکور بمونه اولین کاری که میکنین اینه که یک برگه برمیدارین و دنبال علت هاش میگردین یکی یکی لیست میکنین ادم تا اشتباهشو پیدا نکنه و رفعش نکنه نمیتونه ادامه بده مثال بزنم مثلا فضای مجازی زیاد استفاده کرده یا نمیخونده یا تمرکز نداشته یا اشتباه یاد میگرفته
دنبال دلیلش باشین. وقتی پیدا شد بعد به چیزای دیگه فکر کن.
روحیاتش یه جوریه بیشتر فکمیکنم سست هستش ولی حریفش نمیشم فرهنگیان بهداشت مدارس دعوت به مصاحبه شده می ...
کاش بره
خودت الان همین شغلوداشتی ببین زنذگیت چه فرق میکرد بفرستش بره بعدا خواست ادامه میده میره درسای دیگه میخونه انصافا بفرست بره بچه من بودمیذاشتم بره بخدا سی سالمه میگم کاش ماهی پنج تومن حقوق داشتم فقط...میخواد ازدواج کنه بچه بزرگ کنه معلمی خوبه بالاخره درامد شوهرشم هس تو این سطح نمیاد با یه پسر بدبخت ازدواج کنه که...براتون ارزوی خیردارم توکل برخدا عزیزم...