2777
2789
عنوان

چجوری همیشه خوشبو باشیم 💙🤤

497 بازدید | 26 پست

الان برای یه کاربر نوشتم کپی پیست میکنم اینجا

خب هر روز برو حموم

بوتاکس زیر بغل معجزه میکنه 

اگه امکانش نیست بعد حموم اندازه یه عدس پماد زینک بزن زیر بغلت عالیه

بعدش مام زیر بغل رکسونا بزن که عالیه بوش ماندگاری بالا داره

بعد لوسیون بدن بزن مارک خاصی نیاز نیست بخری 

عمدتا خوبن

این مرحله انتخابیه من انجامش میدم

به کل بدنم بادی اسپلش مای میزنم.

ترکیب بوش با لوسیونم عالیه ماندگاری هم بالا 

بیرون هم بخوام برم عطر میزنم عطرمم لیبر هست که ترنده این روزاست

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما دوروز یه بار دوش میگیریم اگه بیرون بریم باز برگشتیم دوش میگیریم بوی تمیزی و گل هم میدیم نیازی به این اضافه کاریا هم نیست . 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

ما دوروز یه بار دوش میگیریم اگه بیرون بریم باز برگشتیم دوش میگیریم بوی تمیزی و گل هم میدیم نیازی به ...

شما نکنید 

اجباریه؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

همون حموم هرروز جوابه

هر کی یه جور راحته

همه ی این کارها رو که کردیم بعدش چه بویی می گیریم و بعدش که شروع به عرق می کنیم تا چه مدت بوی خوب ما ...

ماندگاریش زیاده

با مام عرق نمیکنی 

دووستاان بوتاکس زیر بغل مشکلی ایجاد نمیکنه منظورم از لحاظ سلامتی هست بعد کجا باید برم برا بوتاکس

خیر

پزشک

من همه اینکارا رو میکنم فقط عطرم ورسوز خیلی خوب بوش و موندگاری بالا ی هام داره

اصنننننن آدم کیف میکنه دختر