2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله خیر باشه

نمیدونم

دخترم ب اونجاش میگه عیب

میگفت مامان یچی بگم ناراحت نمیشی

گفتم ن راحت باس بگو حرفتو

گفت من همش دارم ب عیب فکر میکنم

دست خودمم نیستا نمسدونم‌مرا همش به اون فک میکنم

امشب دوباره تکرارش کرد

نمیدونم چرا علتش چیه خیلی ناراحتم

نمیدونمدخترم ب اونجاش میگه عیبمیگفت مامان یچی بگم ناراحت نمیشیگفتم ن راحت باس بگو حرفتوگفت من همش دا ...

باهاش حرف بزن خب بگو چرا بهش فکر میکنی چیزی شده؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نمیدونمدخترم ب اونجاش میگه عیبمیگفت مامان یچی بگم ناراحت نمیشیگفتم ن راحت باس بگو حرفتوگفت من همش دا ...

چرا باید قسمت اون ناحیه رو عیب ونقص بزاری؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سلام خوب ازش بپرس چرا در موردش فکر میکنه 

بعد یه توضیح در حد سن وفهمش در مورد مسائل بهداشتی بهش بده جای ناراحتی ونگرانی نداره  نمیدونم چن سالشه ولی اگر کوچیکه طبیعیه  تازه داره اعضای بدنش رو کشف میکنه ومیشناسه ومعلومه دختر باهوش وحواسی هست 

باهاش حرف بزن خب بگو چرا بهش فکر میکنی چیزی شده؟

گفتم

میگه نمیدونم چرا 

یاکلا دارم لباس عوض میکنم میرم اون اتاق  زیرزیری یواشکی نگاه میکنه بعد ک میگم دخترم کاردرستی نیست واقعا 

همه عیب دارن چیزمهمی نیست

ولی مثل اینکه ادم باید در توالتو ببنده پی پیشو کسی نبینه جای خصوصیه

اینم مث همون درست نیست جلو بقیه 

میگه چشم راست میگی باسه ولی باز این حرفو زد

سلام خوب ازش بپرس چرا در موردش فکر میکنه بعد یه توضیح در حد سن وفهمش در مورد مسائل بهداشتی بهش بده ج ...

۵ سالشه

من راجبش صحبت کردم و بهداشت جنسی رو براش توضیح دادم

دگم ویا سرکوب شده نیست

دعواش نکنیا بزار باهات حرف بزنه و ببین چی میگه چرا بهش فکر میکنه...

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

گفتممیگه نمیدونم چرا یاکلا دارم لباس عوض میکنم میرم اون اتاق زیرزیری یواشکی نگاه میکنه بعد ک میگم د ...

بچه های الانم عجیب شدنا 

دوست بزرگتر ازخودش نداره ؟با کسی نزار تنها بازی کنه بره تواتاق حواست یسره بهش باشع 

با مرد حتی پدرش برادر دایی تنهاش نزار 

ماهواره اینا ندارین؟ گوشیتو نده دستش  توگوشی همه چی هس باعث میشه بچه ها چیزی ببینن ذهنشون درگیر بشه

عیب به این معنی ک عیبه کسی ببینه خودش میدونه چرا بهش میگه عیب

اها 

بچه های الانم عجیب شدنا دوست بزرگتر ازخودش نداره ؟با کسی نزار تنها بازی کنه بره تواتاق حواست یسره به ...

تو گوشیم گاهی به صورت صوتی سرچ میکنه کارتون های دخترانه و وانیامانیاو ..میبینه

ولی کم

نه باکسی تنها بازی نمیکنه

ماهواره ندارم و جایی ک ماهواره باشه هم نمیبرمش

ایزوله نیس ولی غیرمستقیم حواسم هست

معمولا توی حال خونه مادرم باپسر خواهرم بازی میکنه پیش خودمون

یهو برگشت ب پسرخواهرم ک چن سال ازش بزرگتره گفت تو عیبت شبیه منه؟ اون بچه ام یهو گرخیدم گفت ولم کن باباااا چی میگی اینم هرهر خندید اداشو دراورد گفت ولم کن باباااووو

اصن حس میکنم ۵سال تربیتم ب دردعمم میخوره خستگیش تو تنم موند واقعا

تو گوشیم گاهی به صورت صوتی سرچ میکنه کارتون های دخترانه و وانیامانیاو ..میبینهولی کمنه باکسی تنها با ...

سن ۵ سالگی اوج کنجکاوی بچه هاس مخصوصا دخترا..

از ی مشاور کمک بگیر 

چت جی بی تی ام خوبه نصبش کن سوالاتوبپرس یا کتابایی تواین زمینه .

درضمن گوگل وقتی سرچ میکنه ممکنه چیزای دیگه ام بیاد که مناسب سنش نباشه 

با بچه های الان فقط باید زیاد صحبت کنی سوالایی ک توسرش میگذره رو باید جواب بدی تا از کسی نپرسه