2777
2789
عنوان

آیا گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 32 پست

گربه برکت خونه است 

متعهد به عشقم❤️برای بهم رسیدن مون یه صلوات بفرستید لطفا🥺آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همون حرام نیس ولی یسریا میگن کار نادرستیه داری میبینی

ببین من خودم سگ‌دارم 

و حامی حیوانات هم هستن

اگه محیط مناسب ادم داشته باشه و اون موجود توانایی زندگی تو  محیط باز رو نداشته باشه کار بدی نیست

کاربری دست دو نفره یکی ایران ، یکی خارج(المیرا)

جدا از بحث احکام فقهیش که مثلا با لباسی که موی گربه چسبیده نمیشه نماز خوند و بحث بهداشتش که انگل گربه باعث نازایی و سقط و کلی بیماری میشه، کاملا با نگهداری حیوانات در خونه مخالفم. چون هم تعرض به حقوق اوناست و جلوی ازادیشون رو میگیره هم برای خودت کلی دردسر درست میکنه. صنعت پت شاپ تنها کسیه که از این امر سود میکنه. 

من عاشق حیون هام پرنده ها سگ و گربه ولی اصلا باهاشون حال نمیکنم که تو یه خونه باشم باهاش خیلی خیلی مسئولیت میخواد قشنگ نصف یه بچه رسیدگی میخواد عذا میخواد حموم میخواد دستشویی کنه جایی باید تمیز کنی ویتامین میخواد مریض بشه باید ببری دامپزشک عقیم باید بکنی حواست به دندون های شیری اش باشه چون اگه نیوفته مشکل ساز میشه 

قشنگ مثل یه بچه 

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦♀️🤦♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره

من حیوانات خیلی دوست دارم  سگ  گربه  پرنده  

اما فقط نزدیک من نیان  بشدت میترسم و تو خونه خودم دوست ندارم باشه

اما کسی سگ گربه داره  خونش میرم   میگم بگو کنار من نیاد میترسم

من حیوانات خیلی دوست دارم سگ گربه پرنده اما فقط نزدیک من نیان بشدت میترسم و تو خونه خودم دوست ن ...

باشه ولی همزبونش نیست که بگه پیشت نیاد

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

جدا از بحث احکام فقهیش که مثلا با لباسی که موی گربه چسبیده نمیشه نماز خوند و بحث بهداشتش که انگل گرب ...

سقط و بیماری ثابت شده؟

من پزشک زنانی رو میشناسم که خودش گربه داره

اگه بد بود خب نباید نگهداری میکرد طبیعتا

سقط و بیماری ثابت شده؟من پزشک زنانی رو میشناسم که خودش گربه دارهاگه بد بود خب نباید نگهداری میکرد طب ...

تا اونجا که من میدونم و یه موردی تو اشناها هم دیدم یه مورد داشتیم همش سقط میکرد گفته بودن انگل گربه گرفتی. فکر میکنم ممکنه از اون به انسان منتقل بشه. ممکن هم هست نشه. مثل خیلی بیماریهای مشترک انسان و حیوان دیگه. که قاعدتا وقتی حیوان داری بیشتر در معرض خطر هستی. نه اینکه حتما اگه گربه داشتی مریص بشی. در صمن خیلی دکترا هستن که اصول پزشکی رو رعایت نمیکنن. خواهرم یه استاد پزشک معروفی داشتن که متخصص قلب بود بعد خودش سیگاری بود

سقط و بیماری ثابت شده؟من پزشک زنانی رو میشناسم که خودش گربه دارهاگه بد بود خب نباید نگهداری میکرد طب ...

این متنم بخون لطفا. از  سایت باروری مرکز مام برداشتم

سلام من باردارم و گربه دارم، شنیدم که میگن موی گربه باعث سقط جنین میشه، میشه منو راهنمایی کنید؟

پاسخ مشاور سایت المیرا بابکان راد کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیز، توکسوپلاسموز نوعی انگل است که در بدن سگ و گربه زندگی کرده و از طریق مدفوع سگ و گربه دفع می شود و ممکن است در اثر استفاده مادر باردار از آب یا غذای آلوده به مدفوع دارای انگل، وارد بدن مادر باردار شود؛ اما این بدین معنا نیست که تمام گربه ها آلوده به توکسوپلاسموز هستند. به یاد داشته باشید که روش انتقال بیماری، موی گربه نیست بلکه مدفوع آلوده به توکسوپلاسموز است و ازآنجا که موهای ناحیه مقعد گربه ممکن است با این انگل آلوده شوند، بنابراین توصیه می شود که در صورت عدم اطمینان از آلوده بودن گربه ها از تماس با گربه ها اجتناب نمایید.