2789
عنوان

دلم گرفته

121 بازدید | 29 پست

بقران آرزوی مرگ دارم از خودم متنفرم از اینکه حرفمو به همه میگم از اینکه برادما اعتماد میکنم .... آبرومم حس میکنم رفته لیاقتتم فقط مرگه:) دیگه آنقدر میریزم تو خودم خستم .....  دلمه از این آدما دور باشم از حرفاشوننن .... بقران می‌شینم تو اتاق فقط گریه میکنم میترسم دیگه میگم قضاوت میشم۲۱سالمع  ولییی حتی گوشی دستم ماله پدرمه ... بقران میزنه سرم خودم خلاص کنم .... بمیرم آبروم می‌ره زندم آبروم می‌ره ...  حس میکنم هیچکی منو نمی‌فهمه افسردم بدبختم ... یه بازی نصب کردم با اتکا حرف بزنم حالم بهتر سه باعث آبروم شد دیشب برادرم میگه آبرومو بردی حالم بده بهش میگم توضیح بده نمیگه میگه خودت میدونی...  خستم گریه میکنم چیکار کنم ... یعنی من خانوادم سر افکنده کردم بمیرم بهتره ... تو رو قرآن چیکار کنم بدم از خودم میاد من یه دختر محدودم بقران نمی‌زارن از خونم برم بیرون حتی مردم نمی‌شناسم ولی اشتباه کردم تو مجازی پیام دادم اونم از سر بی محبنی پدرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی بگردم کاش بودم بغلت میکردم ...

چقدر امشب نیاز داشتم یکیو بغل کنم فقط گریه کنم ...

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

آبجی باعث ابرو خانوادم شدم با یه پیام تو مجازی میخام بمیرم

فشار روحی و عاطفی خانواده ات باعث شده حس گناه کنی عزیزم...

تو کار بدی نکردی...

گناه تو فقط دختر بودنته💔💔💔💔💔💔

اذیت نکن خودتو❤️

خستم قربونت بشم بقران خودمو امشب خلاص میکنم

این حرفو نزن عزیز دلم 

تو بهترینی 

دنیا دختر به مهربونی تو ندیده 

اسمتو میگی تو نماز هام برات دعا کنم ؟ 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔