fatemeh74 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 622 عنوان رنگ مو 188 بازدید | 9 پست سلام دوستان خسته نباشید من هفته ۱۱ هستم و دوستدارم برای عید موهامو رنگ کنم اما شنیدم ک خطرناکه و دکترم گفت ک انجام ندم.بنظرتون چیکار کنم دوست دارم موهام از این حالت بیرون بیاد. 1396/12/06 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fara9672 عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1212 رنگ نکن ارزششو نداره تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری, شکسته...!
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 هیچکاری نکن سلامت بچه مهمتره یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
fatemeh74 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 622 هیچکاری نکن سلامت بچه مهمتره اون ک بله.منظورم کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟؟
sevda70 عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 13198 آره خوب خطرناکه من موهامو تازه دکلره کرده بودم که باردار شدم بعد تا آخر موهامو رنگ نکردم با اینکه خیلی به نظرم ناجور شده بود بهشت باشد ارزانی خوبان من جهنم با حرمله کار دارم ....
زیباخفته عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1078 اصلاااااا به هیچ عنوان رنگ نکن حتی از مواد آرایشی بهداشتی عطر دار وشیمیایی دوری کن لطفاااااا دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته 🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 اون ک بله.منظورم کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟؟ ن جونم... یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
نینیدونه عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 22618 اون ک بله.منظورم کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟؟ رنگ نه ولی میتونی پوستیژ واسه جلو موت بگیری بزنی من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.