2777
2789
عنوان

رنگ مو

188 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خسته نباشید من هفته ۱۱ هستم و دوستدارم برای عید موهامو رنگ کنم اما شنیدم ک خطرناکه و دکترم گفت ک انجام ندم.

بنظرتون چیکار کنم دوست دارم موهام از این حالت بیرون بیاد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خوب خطرناکه من موهامو تازه دکلره کرده بودم که باردار شدم بعد تا آخر موهامو رنگ نکردم با اینکه خیلی به نظرم ناجور شده بود 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

اصلاااااا به هیچ عنوان رنگ نکن حتی از مواد آرایشی بهداشتی عطر دار وشیمیایی دوری کن لطفاااااا

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  
اون ک بله.منظورم کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟؟

رنگ نه ولی میتونی پوستیژ واسه جلو موت بگیری بزنی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.