2777
2789
عنوان

دلم از خانواده شوهرم پره

203 بازدید | 25 پست

من هفته پیش عقدم بود

خانواده شوهرم هیچ کادویی سر عقد بهم ندادن

درحالیکه ماه قبلش واسه خواهرشوهرم طلا گرفته لودن

یا خواهرشوهرم هر‌ماه طلا و سکه پارسیان میخره اما هیچی نداد کادو

برای عقد هیچ خریدی برام انجام ندادن فقط لباس واسه عقد گرفتیم

عموی شوهرم یه مبلغی رو میخواست کادو بهم بده که پدرشوهرم نصفشو ازش گرفت و شاباش به بقیه داد

تا الان خیلی باهاشون کنار اومدم و هیچی نگفتم ولی انقد دلم ازشون شکسنه دلم مبخواد یه مدت نبینمشون 

شوهرمم هی گیر میده بیا خونمون من دلم نمیخواد برم 

اینارو به شوهرم بگم؟

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

بله بگو. باید میگفتی پس آرزو برا پسرشون نداشتن. نباید یه کادو میدادن. 

اولشم هی شاخ بگذار تو جیبش بگو عزیزم شما چجوریه یه کادو بهت نمیدن. مثلا من حس کردم اینقدر خاطراتو میخوان و براشون عزیزی یچیزی بهت میدن. 

بعدم عزیزم خودتون می‌گذارید هرجور خاستن رفتار کنند و خودتو دست کم میگیری. میگه بیا خونمون بگو من که نباید همینجوری بیام مامانت باید زنگ بزنه دعوت کنه. از الان اینجوری باش. دم دستی نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بگو. باید میگفتی پس آرزو برا پسرشون نداشتن. نباید یه کادو میدادن. اولشم هی شاخ بگذار تو جیبش بگو ...

چطوری رفتار کنم که هرطوری دلشون خواس باهام رفتار نکنن؟

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

بگه هم جنگ میوفته،و بازهم به کارهاشون ادامه میدن،فکر کردی باور میکنن کارشون اشتباه بوده؟

خب از اول باید ازشون در خواست می‌کرد خب شما میگی چکار کنه. درسته جنگ میشه ولی جنگ اول به از صلح آخر. اول یکم چاخان شوهرش بکنه. بگه عزیزم خانوادت کادوشونو قرار بعدا بدن. یا شوهرش الان تعارف میکنه بگه عزیزم باید زنگ بزنی به مادرم دعوت بگیری و اینکه باش خی و خنده بگه  کادو پا گشا چی میخواید بهم بدی و کم کم سر کادو عقد باز کنه. 

خب از اول باید ازشون در خواست می‌کرد خب شما میگی چکار کنه. درسته جنگ میشه ولی جنگ اول به از صلح آخر. ...

پاگشا هم چیزی ندادن 

چطوری رفتار کنم که هرطوری دلشون خواس باهام رفتار نکنن؟

خودتو دست کم نگیر. رسمی بپوش. رسمی حرف بزن. تو دست و پا نباش زیاد. خودتو خراب نکن بخاطر شوهرت خودتو بندازی جلو. شوهرت از زبون خودش حرف بزنه. 

زود زود نرو. دم دستی شوهرتم نباش تا گفت بریم سریع بپری بیرون و آماده بشی. خانواده خودت چی کادو دادن. عقدت محضری بوده یا جشن داشتی

خب از اول باید ازشون در خواست می‌کرد خب شما میگی چکار کنه. درسته جنگ میشه ولی جنگ اول به از صلح آخر. ...

الان اصلا زمان مناسبی نیست شوهره الان طرف خانواده رو میگیره,میره به اونا چیزی میگه اونام پرش میکنن که آره زنت از الان ازما توقع داره،زنت اینه زنت اونه،من معتقدم از اول باید از خانواده شوهر دور بود،فاصله هارو حفظ کرد،من خودم اینطوری خونه مادرشوهرم حتی ناهار شامم نمیرم.

شوهرمو بچه هام میرن،خودم ماهی یک ساعت در حد سر زدن میرم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
خودتو دست کم نگیر. رسمی بپوش. رسمی حرف بزن. تو دست و پا نباش زیاد. خودتو خراب نکن بخاطر شوهرت خودتو ...

خانواده خودم دوتاالنگو و پلاک و زنجیر و کارت هدیه سه تومنی

خودتو دست کم نگیر. رسمی بپوش. رسمی حرف بزن. تو دست و پا نباش زیاد. خودتو خراب نکن بخاطر شوهرت خودتو ...

همسرم ماهی ۱۰ روز میاد شهرمون

و این ۱۰ روز حداقل نصفشو خونه مادرشوهرمیم

شما پا گشا کردی چی دادی. حلقه هم نگرفتید؟

توشهرمون رسم نیست که به دوماد چیزی بدن برای پاگشا

چرا حلقه برای همسرم گرفتیم