2777
2789
عنوان

دلم از خانواده شوهرم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
خانواده خودم دوتاالنگو و پلاک و زنجیر و کارت هدیه سه تومنی

خب خسته نباشی. 

حتی زیر لفظسم بهت ندادن.؟ 

شاید دوستمون درست میگه ولی من از اول خواستگاری گفتم من مراسم توقع دارم باید برام بیاری. و اینکه مادرشوهرم خیلی زرنگ بازی در می‌آورد ولی به شوهرم میگفتم نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم

چرا مادرت زرنگه نا گفته نمونه بقول دوستمون اولاش خیلی جبهه می‌گرفت تا اینکه  اومدیم سر خونه زندگی و یکم بهتر شده. ولی یچیزی به شوهرت مثلا بگو عزیزم شما انگار سم کادو ندارید و خانواده منم خیلی کارها بخوان بکنند یا جهاز خوب بدن وقتی می‌بینند تو حمایتی نمیشی خب رو اون ها هم اثر می‌گذاره. 

يا من سر یه جریانی ما اون موقع یه مدال برا شوهرم بردیم 7 8 ستل پیش  گرون. که طلا در حد 250 و 300بوداونا برا من  یچیز مزخرف که نگم کسی نشناسه آوردن. سری بعدمراسم داشتیم به شوهرم گفتم مثلا این کادوته (کادوم وسیله منزل بود) مامانم و این ها میخواستن طلا بگذارن مثل دفعه های قبلحقیقتش دیدن شما اونجوری که باید عزت به ما برمیگردونید، منم اینارو میارم خونه خودت، اگه چیزی بخری طلایی خونه خودته، کادوت اینجوری شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خوب برا عروس که رسمه. بعدم ازشون بپرسید رسم و رسومات مگه اینکه خودتون توقع کم داشته باشید. یا شوهرتون یه امتیاز خوبی داشته باشه که کوتاه میایید. بعدم مگه نمیگی یک هفتس عقدی پس چطوری نصفشو خونه مادرشوهر از ده روز

چرا متنفر؟ اگه ناراحت نمیشی بگو

نارراحت که نمیشم نه،باهاشون زندگی همراه با فراز و نشیبی داشتم اوایل بهم بی احترامی میکردن،الان نمیکنن،اما منم فراموش نکردم گذشته رو،فقط تو ظاهر بروشون میخندم از از وجود ازشون متنفرم.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
نارراحت که نمیشم نه،باهاشون زندگی همراه با فراز و نشیبی داشتم اوایل بهم بی احترامی میکردن،الان نمیکن ...

چقدر منی منتها من هنوزم ازشون بدم میاد و محلشون نمی‌گذارم قطع ارتباط کردم

چقدر منی منتها من هنوزم ازشون بدم میاد و محلشون نمی‌گذارم قطع ارتباط کردم

منم ازشون بدم میاد،نگفتم که خوشم میاد الان😅منم قطع ارتباط نیستم اما خونشون میگم ماهی یکبار در حد سرزدن میرم.بهشون زنگم نمیزنن،اونام نمیزنن،اینم تقریبا قطع ارتباطه 

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
منم ازشون بدم میاد،نگفتم که خوشم میاد الان😅منم قطع ارتباط نیستم اما خونشون میگم ماهی یکبار در حد سر ...

آره دیگه. ولی مال من همچنان رو زندگیم نفوذ دارن. رفتو آمدم چک می‌کنند. چقدر مادرشوهرم فالگوش میایسته.از پنجره دید میزنه کی میاد دم در. در حدی که مادرم اینا چندساله پاشونو خونم نگذاشتن یه غذا بخورن میگن از اونجا دیدیم که میان دیدم ن می‌زنند. آبرومو برده

دختر خوب برا عروس که رسمه. بعدم ازشون بپرسید رسم و رسومات مگه اینکه خودتون توقع کم داشته باشید. یا ش ...

نامزد بودیم قبل از عقد عزیزم

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱