2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم میشه بیاین

259 بازدید | 10 پست

خیلی کم پیش میاد تو روز بهش زنگ بزنم یا کاری داشته باشم بیشتر خودش زنگ میزنه،امروز خواستم برم موهامو کوتاه کنم تو تلگرام بهش پیام دادم مدل مو فرستادم،کلا امروز رو مودش بودم کم پیش میاد بخوام از این کارا کنم ،بعد بهم گفت زنگ میزنه،من ۳ ساعت منتظر تماسش بودم زنگ نزد درصورتیکه قبلا میگفت زنگ میزنه نهایتش نیم ساعت بعد زنگ میزد،اینم بگم اگه بدون اینکه بهش بگم برم کاری کنم بعد چند روز هی میخواد به جونم غر بزنه،دیگه بعد ۳ ساعت بهش پیام دادم میخوام بخوابم گفت باشه،خیلی بهم برخورد به خودم گفتم پیامم دیده نگفته زنگ بزنم به زنه،بهش پیام دادم گفتم عجبی زنگ زدی برگشته میگه کار داشتم،کارش املاکه مشتری برده خونه رو ببینه ولی من میگم تو راه یعنی ۵ دقیقه وقت نداشتی زنگ بزنی گفت نه ولی راه رفت و برگشتش به دفتر طبق گفته خودش نیم ساعت بود تو این نیم ساعت ۵ دقیقه برام وقت نذاشت،گفتم میگفتی یادم رفت خیلی بهتر بود برگشته میگه نه یادم بود،دیگه منم قهر کردم حس میکنم اهمیتی ندارم براش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا کلا برخلاف ما زنا هستن ....زیاد این چیزا بین کار های مهمی که تو طول روز باهاش درگیرن گم میشه و ...

نه اتفاقا تو این چیزا حساسه خیلی اگه حساس نبود نمیگفتم بهش،بعد خودش بوده تو روز ۴ بار تماس گرفته حرف زدیم حتی من سرکارم میرفتم روزی چند بار زنگ میزده حرفم اینه وقتایی که خودش دلش بخواد زنگ میزنه منم خوشم نمیاد زیاد زنگ بزنم،میگم درگیر کاره و فلان، ولی امروز بعد چند وقت خودم بهش زنگ زدم

نه اتفاقا تو این چیزا حساسه خیلی اگه حساس نبود نمیگفتم بهش،بعد خودش بوده تو روز ۴ بار تماس گرفته حرف ...

خب به نظرم کار بعدی تو بهش نگو و اگه گفت چرا نگفتی امروز رو یادآوری کن 😅 خیلی هم واسه هر کار جزئی نظر نخواه که توقعی به وجود نیاد نه از طرف اون نه شما

خب به نظرم کار بعدی تو بهش نگو و اگه گفت چرا نگفتی امروز رو یادآوری کن 😅 خیلی هم واسه هر کار جزئی ن ...

اصلا نمبگفتم بهش ولی وقتی دیدم میره تو مخم گفتم ازش نظر بخوام بعد اصلا این برام مهم نیست که بگه انجام بده یا نده مهم اینه بهم گفت زنگ میزنم ولی ۳ ساعت منتظرم گذاشت خوب میتونست بگه شب حرف میزنیم