2777
2789

مادرشوهرم پیش شوهرم لباس عوض میکنه 

یعنی کامل دیدم که جلوش تیشرتشو دراورد 

لباس زیرشو دراورد و دوباره تیشرت پوشید 

یا عادت داره بعد از حموم با لباس زیر میگرده تو خونه 

من واقعا حالم بد میشه 

بین ما همچین چیزایی قفلههه

عادیه واسه شما؟

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

عادیه‌والا 😂خب ننشه دیگ

ولی خب کلا خودم ماذرشوهرتذارم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا بیخیال

یه عمر تو نبودیدجلوش باسوتین رفته و اومده

من خودم پسر بزرگ دارم

شوهرم خیلی حساسه ک بدون شلوار مثلا با شرتک یا شلوارک جلو پسرام نرم اما با سوتین اصن حساس نیس و براش مهم نی

بعضیا پیششون عادیه انگار...

عذر میخوام ببخشید که اینو میگم ،دوست صمیمی من میگفت داداشم میره دست میکنه سوتین خواهرم پولی چیزی قایم کرده باشه درمیاره😐 داداشه مجرد و خواهره متأهل بوده

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

بعضیا پیششون عادیه انگار...عذر میخوام ببخشید که اینو میگم ،دوست صمیمی من میگفت داداشم میره دست میکنه ...

ایییی😶

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

اشکال نداره اما من مادر خودم انقد خجالتی سادس باتیشرت شلوارم خجالت میکشع

مامان منم رعایت میکنه پیش داداشم