2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این پسر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتب ریپ زدی

نه فکر کنم شما داشتی منطقی جواب میدادی برای همون ریپلای کردم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نه فکر کنم شما داشتی منطقی جواب میدادی برای همون ریپلای کردم

من فقط میتونم در حد سن خودم جواب بدم، نمیدونم شاید هم سن اون شدم شبیهش شدم، عقایدم برگشت، چی بگم شاید نتونستم تحمل کنم، تا اینجاش که برام راحت بوده 

کاش میشد ویس بدم بگممممم عزیز من کار اشتباهی که کردی شماره گرفتی دومی اش چرا اینقدر زود پیام دادی سا ...

دوستمم میگه میخوام یه چن باری باهاش این کافه اون کافه برم حوصلم سرنره بعدبلاکش کنم

تو پیام دادن به دوستم شما شما میکنه

معیار آخه دختر خوب 

شمر خب کتاب دعا نوشته 

خاوری جا مهرش معلوم بود رو پیشونی اش 

اگه نظر من میخوایی این آدم به درد ازدواج نمیخوره اگه دوست شما برای زمانش دلش میسوزه وارد این بازی خنده دار نمیشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

معیار آخه دختر خوب شمر خب کتاب دعا نوشته خاوری جا مهرش معلوم بود رو پیشونی اش اگه نظر من میخوایی این ...

دوستم براازدواج‌نمیخوادش میگه چون خیلی تنهاس یک چن باری باهاش این کافه اون کافه بره هم تجربه بشه براش