بچه ها دوستم یک پسری تو رستوران ازش خوشش اومد اومد بهش شماره بده کلی هم اصرار که بگیره ودلشو نشکنه دوستمم رفته خونه توی تلگرام بهش پیام داد ساعت دوازده شب میگه بهش گفته خوشحال شدم پیام دادی بعد گفته الان خوابم میاد😐😐دوباره فرداش بهش صب بخیرگفته وحرف زده دعوتش کرده رستوران همو ببینن دوستم گفته باید بیشتر بشناسمت ولی به دوستم گفته که بهش حس وعلاقه ای نداره و باید باهم رفت وامدکنن تا حس به وجود بیاد یک بارم بادوستم زنگ نزده میگه زنگ نمیزنم چون شاید تو شرایطی نباشی جواب بدی واقعا فازش چیه
عزیز من یک آقایی به خودم گفت من تو خیابون به دختری شماره بدم واسه س..س چون دختری که با یک بوق و یک توجه ریز جلب بشه زن زندگی نیست ببخشید تلخ این حرف اما متاسفانه درست
با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
کاش میشد ویس بدم بگممممم عزیز من کار اشتباهی که کردی شماره گرفتی دومی اش چرا اینقدر زود پیام دادی ساعت دوازده همون شب بعد پسر گفت باید زمان بدیم احساس شکل بگیره بلاک نکردی 😐
با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر