2777
2789
عنوان

موسسه نوتروفیل

542 بازدید | 13 پست

سلام خانما روزتون بخیر 

من میخواستم برای دخترم مشاور تحصیلی بگیرم داره می‌ره یازدهم ، خودش میگه این موسسه خیلی خوبه و پیگیرن . شما تجربه ای دارین از این موسسه ؟ قیمتش که خیلی خوبه اما میترسم مشاور خوبی نباشن

حقیقتش مشاورهاش از دانشجو ها و شاید رتبه خدب ها هستن ولی دیگه همه مشاوره ها همینن. به نظرم به نظر دخترتون احترام بزارید و اگه میگه خوبه و مطمئنه یا دوستاش هم رفتن بزارید بره. 

سلام عزیزم من باهاشون دوتا مشاور عدض کردم بدرد نمیخورن واقعا میدونید جرا چون بلفرض منی ک باهاشون مشاوره داشتم یه رشته ایی قبول شدم بهشون میگم منو استخدام میکنن و  یکی از مشاور های اون مجموعشون میشم در نتیجه مشاور کاربلد کاربلد ندارن همشون دانشجوان این تجربه من از اونا بود بازم تحقیق کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتش مشاورهاش از دانشجو ها و شاید رتبه خدب ها هستن ولی دیگه همه مشاوره ها همینن. به نظرم به نظر دخ ...

بله مصاحبه هاشونو دیدم مشاور هاشون رتبه برتر هستن

خودمم قصد دارم یه مشاور از همین موسسه بگیرم براش اگه خوب نبود از یه جای دیگه میگیرم 

حضوری بگیرید بهتره 

از بین موسسه های اینجوری سیب ترش بهتره 

من ۳ یا ۴ سال پیش ازش گرفتم واسه کنکور 

خوب نبودش بنظرم و دیگه تمدید نکردم 

یکی اینکه دانشش خیلی پایین بود یچیزایی فقط حفظ کرده بودن و قشنگ معلوم بود 

دوم زیاد پیگیر نبود 

کلا نمی ارزید

بله مصاحبه هاشونو دیدم مشاور هاشون رتبه برتر هستنخودمم قصد دارم یه مشاور از همین موسسه بگیرم براش اگ ...

بله. امیدوارم همیشه خودتون و دختر گلتون هم اول از همه سلامت و شاد و بعد موفق باشن❤️

سیب ترش هم شنیدم اما دخترم گیر داده به این

من حقیقتا توصیه نمیکنم 

من خواهرم امسال کنکوری هست من رو دیوانه کرد آنقدر مشاور عوض کرد از سیب ترش و نوتروفیل و بهمنی بگیر تا حضوری و پشتیبان قلم چی 

نوتروفیل رو بی تعارف میگم رهاش کنید خیلی خیلی مشاور های چی بگم به هر حال خوب نیست 

سیب ترش هم چندتا مشاور عوض کردم براش اولی فقط زنگ میزد اونم هر وقت دلش می‌خواست یه برنامه در عرض ۱۰ دقیقه می‌نوشت و خدافظ ولی انصافا روی گزارش کار فرستادن هر شب خیلی حساس بود 

من حقیقتا توصیه نمیکنم من خواهرم امسال کنکوری هست من رو دیوانه کرد آنقدر مشاور عوض کرد از سیب ترش و ...

والا آدم نمیدونه به این موسسه های آنلاین اعتماد کنه یا نکنه ، هیچکدوم مطمعن نیستن . بازم ممنون از نظرتون