2777
2789
عنوان

چجوری پس انداز میکنین بهم یاد بدین یکم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 24 پست
والاه من فقط همین مدلی پس تنداز می کنم من یه بارم کل طلاهامو فروختم دادم برا ایپد(نیاز داشتم)گاهی فک ...

چه عالی‌.افرین. از طرفی دوست دارم روی خودم سرمایه گذاری کنم مثلا دوره ای چیزی ببینم یا آنلاین شاپ بزنم با پس اندازم. ولی میترسم چون شرایط طبیعی نیست

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عالی‌.افرین. از طرفی دوست دارم روی خودم سرمایه گذاری کنم مثلا دوره ای چیزی ببینم یا آنلاین شاپ بز ...

والاه چی بگم راجب دوره ها فقط راجب دوره دستیاری دندان و ناخنکاری اطلاع دارم راجب بقیه چیزا اطلاعاتی ندارم ، ولی بنظرم نیاز نیس هر ماه یه مبلغ کلون بذاری برا پس انداز کنار . 

من از وقتی قیمت طلا رفته بالا ماهی ۵۰۰ با ۶۰۰ میذارم کنار میبرم باهاش سکه پارسیان میخرم 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

والاه چی بگم راجب دوره ها فقط راجب دوره دستیاری دندان و ناخنکاری اطلاع دارم راجب بقیه چیزا اطلاعاتی ...

ممنون از راهنماییای خوبت. پس برم همون طلا بخرم

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹

عزیزم به نظرم بانک نذارید و اگه دیدتون سرمایه گذاری بلندمدته ذره ذره طلا بگیرید ... پیشنهاد من واسه خرید با مبالغ کم سکه پارسیانه ...طلای دست دوم چون موقع خرید مالیات داره و موقع فروش هم باز یه مبلغ دیگه ازش کم میشه واسه سرمایه گذاری به صرفه نیست

2790
2778
2791
2779
2792