2777
2789

الان با ۱۰تومان طلا بگیرم یا پایین میاد؟ یا ماهیانه یکم یکم بذارم بانک بعد وام بگیرم قسط بدم.

ناگفته نمونه ماهی ۱۲ قسط دارم تا مهر🥺

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹

من طلا میگیرم ، به اینم فک نمی کنم امروز چنده فردا چنده ، چون هدف من پس انداز برا ایندس و امروز بگیرم برندم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم با همون ده تومن ی تیک طلا بگیر

خواهرم امروز ی پلاک ی گرمی خریده بود خیلی هم ناز بود

گفت طلا فروشی گفته بالا میره

اگ واسه پس انداز میخوای طلا بخر

با ده تومن وام خوبی ک نمیتونی بگیری

سود وام هم زیاده

من طلا میگیرم ، به اینم فک نمی کنم امروز چنده فردا چنده ، چون هدف من پس انداز برا ایندس و امروز بگیر ...

ممنونم. اره یکی از راهاش طلاس ک خیلی خوبه. دیگه چیکار میشه کرد؟

۱۰۰٪ میره بالا. این از اینتا ۱۰ تومنت زیاد بشه و بخای وام بگیری ی عمر گذشتهبرو بگیرمیتونی خودتم قرعه ...

قرعه کشی نوشتم جزو ۳نفر آخرم 😅 ممنونمم. به جز طلا دیگه چی؟

ب نظرم با همون ده تومن ی تیک طلا بگیرخواهرم امروز ی پلاک ی گرمی خریده بود خیلی هم ناز بودگفت طلا فرو ...

ممنون عزیزم. اره واقعا. جز طلا دیگه کاری نمیشه کرد؟ ارز دیجیتال چی؟

با هر مبلغی که داری هر ماه طلا بگیر منتظر نباش که پولم اینقدر بشه بعد بگیرم

ممنونمم. ۲سالی میشه دارم این کارو میکنم اما مثلا با وام میخریدم قسط میدادم. حالا الان روزی یه تومان همینجوری داره میره از حسابم. با ۱۰تومان پارسیان بگیرم یا طلا ؟ خرج نشه دیگه

ممنونم. اره یکی از راهاش طلاس ک خیلی خوبه. دیگه چیکار میشه کرد؟

والاه من فقط همین مدلی پس تنداز می کنم 

من یه بارم کل طلاهامو فروختم دادم برا ایپد(نیاز داشتم)گاهی فک می کنم خیلی اشتباه کردم ولی بعد میگم ایفون هیچوقت قیمتش افت نکرده تو بازار بازم برندم ‌نیاز نداشتم هیچوقت نمیخریدم.

ولی توصیم همون طلاس من ذره ذره با ۱/۵ یا ۲ تومن یا دیگه تهش ۵ تومن طلا گرفتم یهو دیدم ۵۰ و خورده ای میلیون پول دارم . 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...