2777
2789

نه بابا چرا نازا بشی

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بقایا خودشون اکه بمونن و عقونت و چسبندگی بدن بیشتر باعث نازایی میشن

قرص مترژن داده بهم دکتر هنوز خونریزی نکردم 

۳ روزه میخورم فقط درد دارم 

بنظرت چکار کنم 

مگه چاره ای دیگه ای هم داری باید کورتاژ بشی دیگهمنم کورتاژ کردم بعد ۱سال یه پسر باردار شدم و بعد از ...

ماشاالله مبارک باشه ب سلامتی انشاالله زیرسایه پدرومادربزرگبشن خواهر جان یه سوال شما تو خانواده هم سابقه دوقلویی داشتین ؟؟؟

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

سلام؛ عزیزم تحت نظر دکتر زنان متبحر باشید اما برای اینکه به حالت عادی برگردی مکمل فرتیل اید زنان عااااالیه و واقعا میتونه علاوه بر مولتی ویتامین مینرال ، تنظیم پریود راهم دارد . 

سلام عزیزم

من تاپیک قرص سفید کننده ی لزل رو خوندم و در حد شما برام کافیه که تغیر کنم و سفید بشم ولی وقتی تا آخر خوندم دیدم پشیمون شدید

میشه بگید چراموهاتون سفید شد یا چی

منم میخوام سفارش بدم

خیلی دوست دارم

من خودم کلا سفیدم ولی میخوام سفید تر باشم

درحد تغیر شمام در حد 1 درجه روشن تر برام کافیه

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧