2777
2789

دوست پسر که نمیشه گفت بهش یه رابطه ی خیلی سطحیه و کوتاهه که باهم زیاد در ارتباط نیستیم زنگ میزنه ها مصلا چند بار زنگ زده بود منم دیروز بهش زنگ زدم یهویی وسط مکالمه قطعش کرد نمیدونم چرا منم زنگ نزدم یهو دیشب دیدم گوشیم یه زنگ کوتاه خورد دیدم خودشه خیلی بدم اومد انگار بهش زور داره تا آخر نگه داره بوق بخوره منم دیگه زنگ نزدم بنظرتون بهش بگم یا نه😐

ب😐 

بعد طبیعیه که من الان دارم از شدت ناراحتی دیوونه میشم کلافه ام خیلی چرا باید انقدر برام مهم باشه که بازم زنگ بزنه یا نه همش گریه میکنم 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرا وفا ندارن هعی

یکی که باهاش آشنا شدم چند روز نگذشته بود گفت میام خواستگاری 

مادرشو آورد آشنا شدیم  

بابام مخالفت می‌کرد گفت تلاش میکنم نمیزارم آخرش بهت میرسم 

ولی دیروز انفالوم کرد یهو 😂🤌عوضی شد یهو

عزیزم ارزش تو رو اون عوضی تعیین نمیکنه. روانیه. میخواد اسیرش بشی و هی بهش فک کنی. باور کن که یه جنس نر هست که میخواد اذیت روانی ت بکنه که هر دفعه زنگ زد یا کارت داشت استرس بگیریو همیشه هرکاری خواست ازت بکنی. 

کلا همیشه پسرا خودشونو ترجیح میدن. چیزای قشنگی که توی کتاباو فیلماس همش چرته. یه ادم عاشق اینجوری برخورد نمیکنه. معذب میشه حتی بهت حرف بد بزنه. پس راحت زندگی کن غرور داشته باش لطفااااا

پسرا وفا ندارن هعییکی که باهاش آشنا شدم چند روز نگذشته بود گفت میام خواستگاری مادرشو آورد آشنا شدیم ...

به منم همین دو روز پیش میگف بخدا میخوام بگیرمت ولی سرکار فقط یه روز بهم آف میدن اگه نه اگه شهرتون بودم با بابام میومدم فردا.....نتیجه ش گفت کلافه میشم و نمیتومم ادامه بدم 😂😂😂😂😂😂😂😂

عزیزم ارزش تو رو اون عوضی تعیین نمیکنه. روانیه. میخواد اسیرش بشی و هی بهش فک کنی. باور کن که یه جنس ...

آخه میدونی از چی زورم میگیره 

این که من این مدت اصلا ذره ایی خودمو کوچیک نکردم این که آویزونش شم یا زنگ بزنم پیگیرش شم اصلا یا مصلا این که من همیشه بهش پی ام بدم اصلا اون همیشه اول پیام میده یا مصلا این مدت کلا به خاطره یه قضیه ایی بلاکش کرده بودم دیدم چندین بار زنگ زده خودم بهش زنگ زدم وسط مکالمه یهو قطع کردو  چند ساعت بعد تک انداخت منم دیگه زنگ نزدم اونم نزده 

بحث اینه من ابدا تو بازیش نرفتم پیگیرش نشدم به اصطلاح بهش آویزون شم هیچی بخدا ولی بازم خودش میدونم میاد زنگ میزنه یا پی ام میده ولی این رفتارارو داره 

من اذیت میشم ولی هیچ وقتم به روش نیاوردم اصلا 

آخه میدونی از چی زورم میگیره این که من این مدت اصلا ذره ایی خودمو کوچیک نکردم این که آویزونش شم یا ز ...

خب همینه دقیقا اولا افرین

بعد این داره با خودش میگه آدمت میکنم . باور کن. 

خب همینه دقیقا اولا افرینبعد این داره با خودش میگه آدمت میکنم . باور کن.

چی همینه اولا؟

منو آدم کنه خیلی ببخشید ولی علط میکنه من نمیتونم اصلا پیگیره یکی شم که بی محلی کنه به خیال خودش