2777
2789
عنوان

باسن بزرگ خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 17309 بازدید | 237 پست
سم خالص😂

ازین مردا  هستن  تو خیابون دیدی  شلوارشون  تا زیر سینه کشیدن بالا  با کمربند کیپ  بستن  از پشت اونقدر  گنده ان  😁😂🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچ کنبنده خدا صافه صاف بود

چی سرچ کنیم باسن سهراب سپهری؟؟؟😂😂😂

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

خیلی اخلاقش و رفتارش خوبه فقط این مورد خوشم نمیاد

عزیزم منم ی خاستگار داشتم خیلی پسر اقایی بود خانوادش هم خوب بودن خودشم بچه درس خون و کاری اما تنها مشکلش این بود ک ی خورده تپل بود منم ردش کردم چون از همون لحظه اول هیکلش ب دلم ننشست البته بنده خدا گفت هرشب میزنه بیرون پیاده روی  و ورزش ولی خب ژنش بود ب مامانش کشیده بود اونم تپل بوداخه

شما که انقد دوستار امام حسینی چرا به پسر مردم تهمت ناروا میزنی؟ آیا شما چیزی ازش دیدی که الکی میای د ...

من گفتم این پسر حتما اینکارس

گفتم احتمالش هس

اه کامنتا رو درست بخونین فقط دنبال بهونه هستین

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡