2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چخبره هی کارت میکشی

286 بازدید | 11 پست

قبلا قسطارو ک میداد بقیه شو میزد ب کارت خودم دیگه من خرج میکردم یانه اون نمیفهمید

ولی اینماه کارتم گم شده کارت خودشو داده 

هرچی خریدمیکنم پیامش میره براش

چن روز پیش یه تابلو مال ۹سال پیش بودشکست 

میگه حیف پولی فقط عقدیه پول خرج کردن داری.

میخایم بریم شهرستان واسه بچه هاوخودم لباس گرفتم قسطی قسط اونارو دادم

دیشب میگه هی کارت میکشی میگی قسط دادم 

خدامیدونه داری قسط قرعه کشی میدی کلاه سرت گذاشتن....

میگم آخه پوفیوز من بادوتا بچه باچوس قرون حقوق چیکارکنم 

بیشرف 

خرجم بندازم گردن خودت ک سکته میکنی

ماهی ۲۲حقوقه ۵تومنش میره وام 

من از کارت خودم میکشم

اخر ماه میگم فلان قد بزن ب حسابم

هی اس ام اس میره براش کلافه میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از کارت خودم میکشماخر ماه میگم فلان قد بزن ب حسابمهی اس ام اس میره براش کلافه میشه

ما هرچی میریم جلو بجای پیش رفت پس رفت میکنیم نمیدونم چرا هی بدبختروبدبخت تر

محلش نده کار خودتوبکن

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

شوهری که از صبح میره تاشب زحمت میکشه هیچ وقت زحمتشو با این کلمه چوس تومن حقوق نادیده نگیره ، این بیمعرفتیه ، تو که نیازهات زیاد بود موقع بله گفتن به این چیزا فکر میکردی نه این که 2 تا بچه دیگه هم مشابه افکار خودت بزرگ کنی

شوهرت زحمت کشیده پول در اورده بعد بهش فحش میدی. 

اصلا درست نیست این رفتار و این حرفا

شما هم باید طبق درامد شوهرت خرج کنی وگرنه میتونستی با این اقا ازدواج نکنی

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
بداز کارش میره اسنپ من خیلی قناعت کردم وب روش نیاوردم میگم شرمنده نشه یا زیاد نگران نشه ولی انگار او ...

بابا مردا بیشتر روشون زیاد میشه شرمندگی حالیشون نیست اکثرا طلبکارم هستن ببین یه کار گرفتن ازبانک ببشتر از ده دقیقه کار نداره کارت بگیر با کارت خودت کار کن خلاص