2777
2789
عنوان

نمدونم

87 بازدید | 15 پست

سلام برادرم 35سالشه قرار بود با دختر دوست مامانم ازدواج کنه یعنی قبل اینکه خاستگاری کنیم گذاشتیم اول باهم دیگع حرفاشونو بزنن بعد خاستگاری کنیم اینا که رفتن دختره گفت که حساب مشترک باز کنیم و رستوران انچنانی باید بریمو و مثل خواهرم نیستم که سال به سال مانتو نگیرم و سرکارم نمیرم میخام برم باشگاه بادوستامم در رفت و آمدم اهل مشروبو اینام بود و مهمونیای قاطی برادرمم از ایناس که تا حالا با هیچ دختری حرف نزده و حرف بزنه از خجالت قرمز میشه بعد از 4بار که باهم رفتن بیرون برای شناخت داداشم گفت به دختره که نمیتونم نیازاتو براورده کنم و کات شد بعد بعده1ماه مامانم زنگ زده به دوستمون خیلی سرد برخورد کرده و گفته دخترم مگه چی میخاست که اینجوری گفتید همه چی تموم شد مامانمم نشسته داره غصه میخوره 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه نداره ...

اون از دختره این از مادرش ک طلبکاره 

باید جشن بگیرین نه اینکه غصه بخورین

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
غصه نداره ... اون از دختره این از مادرش ک طلبکاره  باید جشن بگیرین نه اینکه غصه بخورین

از این بیشتر غصه میخوریم که دیگه دختری نداریم که برای داداشم معرفی کنیم دوستای من سنشون به داداشم نمیخوره همینطوریم داره سنش میره بالا 

ول کن بابا به مامانت بگو الکی داره غصه میخوره غصه خوردن نداره ... مادرت که نباید برا رفتار غلط و بی ...

دیگه رابطش باهاشون قطع شد از این ناراحته هم اینکه داره سن داداشم میره بالا همینطوری ماهم کسیو سراغ نداریم براش

از این بیشتر غصه میخوریم که دیگه دختری نداریم که برای داداشم معرفی کنیم دوستای من سنشون به داداشم نم ...

اینهمه دختر خوب .

بالاخره مجلسی . دوستی .آشنایی .

همسایه ایی .

دختر ک تموم نشده 😐

دو روز دیگه عیده بره دید و بازدید فامیل دور شاید دخترای جدید دید

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

خوب چکار داشتین دیگه بهشون زنگ بزنین؟وقتی کات کردن طبیعیه که رابطه دوستانه هم به هر حال خدشه دار میشه 

اون دختر خانم خواسته هاشو گفته داداش شمام قبول نکرده تا اینجاش مشکلی نیست اصلا دوران اشنایی برای همینه  دیگه تماس بعدی رو مامانتون نباید میگرفتن 

وقتی داداشتون به طرف گفته نه انتظار داشتین زنگ بزنین مامانش بگه اره بیاین بله برون؟

حال متکلم از کلامش پیداست
اینهمه دختر خوب . بالاخره مجلسی . دوستی .آشنایی . همسایه ایی . دختر ک تموم نشده 😐 دو روز دیگه ع ...

فامیلامون دختراشون ازدواج کردن همسایه هم ی دختر بود نشونش دادیم خوشش نیومد😧

دیگه رابطش باهاشون قطع شد از این ناراحته هم اینکه داره سن داداشم میره بالا همینطوری ماهم کسیو سراغ ن ...

انشاالا یه دختر خوب گیرش میاد.. تو دلداریش بده..باغصه خوردن که چیزی حل نمیشه...